Låna 250 000 kr

När det saknas 250 000 kr till handpenningen för drömhuset så kan ett privatlån vara en lösning. Det har ingen säkerhet så du kan enkelt använda pengarna till vad du vill. Det gäller både nytta och nöje. Vill du använda lånet som kontantinsats, köpa lägenhet eller åka jorden runt så kan du det. Men tänk på att alla lån ska betalas tillbaka.

Jämför privatlån direkt

Du kan smidigt jämföra långivare hos oss och ansöka om ett lån på 250 000 kr direkt via vår sajt Lånapengar.com. Det finns några enkla krav som vanligen behöver uppfyllas för att få låna lite högre summor.

Låna liknande belopp:

Krav för att låna 250 000 kr

Det är väldigt svårt att få ett lån utan inkomst när man behöver ett lån på 250 000 kr. Men hos många långivare kan du ta lån med betalningsanmärkningar. Du behöver alltid vara minst 18 år men vissa har högre krav samt så behöver du vara svensk medborgare. Men det är ingen omöjlighet att få lån även om man inte uppfyller alla krav. Det beror på att olika långivare har olika krav.

Om du vill låna 250 000 kr utan UC hittar du många alternativ på vår sida. Att låna utan UC kan vara till fördel om du har många ansökningar hos UC sedan tidigare eller om du planerar ett större lån inom en snar framtid. De flesta större banker använder UC. Om du har många förfrågningar på lån hos UC så sänks ditt kreditvärde. Därför är det av vikt att sprida ut ansökningarna till bolag som inte använder UC om du vill bevara din kreditvärdighet.

Hur snabbt du kan få dina pengar beror på vem du lånar ifrån. Om du har samma bank som långivaren och får din ansökan godkänd på förmiddagen är det ingen omöjlighet att du har pengarna på ditt bankkonto redan samma dag. I annat fall kan du få vänta någon bankdag efter ett godkänt lån.

Jämför privatlån direkt