Låna 500 kr

Ibland skiljer det enbart 500 kr för att klara av en ekonomisk knipa. Du kanske får en oväntad räkning eller behöver tanka bilen för att ta dig till jobbet. Kanske dyker det upp en oplanerad fest för en kollega. Händer det här dessutom precis innan lön så kan det vara knapert med pengar. Då kan ett lån på 500 kr snabbt vara en lösning därför att du vet att du snart får lön.

Ansök om snabblån

Vid situationer som uppkommer hastigt kan ett enkelt lån på 500 kr lösa problemet. Många långivare erbjuder dessutom gratis lån av 500 kr den första tiden för nya kunder eller för kortare perioder. Att låna 500 kr gratis är relativt enkelt då det finns både räntefria lån och lån utan uppläggningsavgift. Även om räntan kan se hög ut så kom ihåg att vid lån av små summor så blir det inte så mycket då lånet betalas av på kort löptid.

Låna liknande belopp:

Att tänka på innan du lånar 500 kr

Om du däremot inte vet med dig att du kan betala tillbaka lånet direkt vid nästa lön är det dock ingen bra idé att låna 500 kr. Missade betalningar och långa återbetalningstider på lån av små summor gör att lånekostnaden ökar i rask takt. Ett litet snabbt lån är till för att lösa akuta situationer som uppkommer i livet. Men om du behöver låna 500 kr varje månad är det istället dags att se över budgeten.

Om du varje månad behöver låna små summor för att det ska gå ihop eller tar större lån allt eftersom så kan det bero på att du har för höga utgifter till din inkomst och behöver se över orsaken till det. Resultatet blir lätt en spiral av ökade kostnader om du varje månad tar lån för att betala igen tidigare lån.

Du kan enkelt jämföra långivare på vår sajt Lånapengar.com för att hitta det bästa alternativet för dig. Ansök dessutom smidigt direkt via hemsidan för ett snabbt svar på din förfrågan. Ett alternativ till att ansöka via en långivare är att fråga en vän eller släkting. Många kan ställa upp och låna ut 500 kr men tänk på att det är lika viktigt att du betalar tillbaka det i tid. Tyvärr har pengar förstört många relationer.

Jämför snabblån direkt