Freedom Finance

Översikt

Freedom Finance är ett stort och välkänt varumärke som tillhandhåller en låneförmedlingstjänst för privatpersoner. Det går att ansöka om både privatlån och billån. Låneförmedlaren samarbetar med ett 20-tal långivare och kreditbolag och har således en hög frekvens på antalet godkända ansökningar.

Fördelar

  • Godkänner många ansökningar
  • Prisgaranti erbjuds
  • Informationsrik hemsida
  • Godtar betalningsanmärkningar

Nackdelar

  • Skickar ibland ut flera kreditupplysningar istället för en

Villkor

Trots att Freedom Finance har många flexibla erbjudanden av lånebelopp, har de inga särskilt höga krav för sina låntagare – utan anses mer som förmånliga och förnuftiga villkor.
Du måste bl.a. ha fyllt 18 år, du måste ha en inkomst om minst 100.000 kr per år, inte ha någon tidigare skuld hos Kronofogden samt vara en svensk medborgare. Utefter dessa kraven, som är Freedom Finance egna krav – kan bankerna de samarbetar med ha ytterligare eller färra krav på sina låntagare vilket i sin tur gör att möjligheterna för att hitta en långivare som passar.

Egenskaper och kvalitet

Freedom Finance är en trygg och stabil långivare som erbjuder förstklassig service och bra villkor till alla kunder. Låneförmedlaren håller en jämnt hög standard, och är troligen också anledningen till varför det är en av de mest populära aktörerna på marknaden just nu. Med bred kunskap och kompetens håller sig Freedom Finance högt ovanför vattenytan jämfört med sina konkurrenter, ett självklart val för många som önskar ett bra och billigt lån.

Hos Feedom Finance kan du ansöka om ett privatlån upp till 600 000 kr, utan säkerhet. De hjälper dig sedan att hitta det billigaste lånet med de bästa villkoren utefter dina förutsättningar.

När man besöker Freedom Finance hemsida, utstrålar den seriositet och kvalitet. Mycket på grund av sitt rena och sparsmakade utseende. Informationsuppdelning och struktur gör också att Freedom Finance sticker ut i egenskaper gällande kunskap och hög service.

Antalet godkända ansökningar hos Freedom Finance är många, eftersom de dels erbjuder förmånliga villkor, även för de med betalningsanmärkningar och garanterar också att hjälpa dig hitta en långivare som passar, under förutsättning att du uppfyller de krav som respektive långivare har satt. En överlag väldigt populär låneförmedlare som har ett gediget bagage av kunskap och kompetens om marknaden.

Till skillnad från många andra låneförmedlare, erbjuder Freedom Finance kundservice dygnet runt. Även deras kundservice har fått mycket höra betyg och är mycket tillmötesgående. Vill du inte ansöka om lån genom dersa hemsidan, kan du även ringa och prata med en handläggare som hjälper och vägleder dig.

Räntor

Att ansöka om privatlån genom Freedom Finance är helt kostnadsfritt. De erbjuder förmånliga låneerbjudnade med en effektiv ränta mellan 2,99 – 34,36 %. Den nominella räntan ligger mellan 2,95 – 29,90 %. Extra kostnader så som upplägningsavgifter eller aviavgifter kan tillkomma, beroende på vilken långivare du väljer.

Ränteexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från långivaren:

Lånebelopp: 180 000 kr

Löptid: 10 år

Rörlig ränta: 6,65 %

Start-/aviavgift: 0 kr

Effektiv ränta: 6,86 %

Månadskostnad: 2 058 kr (120 avbet.)

Totalt belopp: 246 915 kr

Lånekostnad: 66 915 kr

Sammanfattning

Freedom Finance är utan tvekan en av Sveriges mest populära och framgångsrika låneförmedlare i Sverige just nu. Med sina 17 års erfarenhet av förmedling av lån – blir detta för många ett självklart val när man ska ansöka om lån. Freedom Finance är sedan 2015 en del av Zmarta Group.
Låneförmedlaren är helt fristående och samarbetar med ett 20-tal av Sveriges största banker och kreditinstitut. Bl.a. SevenDay, Wasa Kredit, Marginalen Bank, Nordax Bank, Forex Bank, Santander samt BigBank, för att nämna några.

Freedom Finance erbjuder flera olika lånealternativ, men tar bara en kreditupplysning per kund, genom UC, innan en ansökan godkänns.

En av Freedom Finance främsta egenskap är att de erbjuder stöd och råd av en lånehandläggare, som alla har lång och gedigen erfarenhet för att kunna hjälpa dig att välja rätt låneform beroende på din livssituation.
Dessutom erbjuder låneförmedlaren service dygnet runt, vilket vi också tror kan vara en av de främsta anledningarna till varför Freedom Finance har ökat i popularitet hos samtliga låntagare.

De villkor och krav som efterfrågas för att du ska kunna bli godkänd som låntagare, är både förmånliga och generösa. Det är enbart en handfull låneförmedlare som godkänner lån trots betalningsanmärkningar, och har då ofta särskilda krav om så är fallet. Freedom Finance har inga särskilda krav som gäller vid betalningsanmärkningar, endast de vanligaste villkoren gäller oberoende din bakgrund.

Att välja en låneförmedlare så som Freedom Finance har många fördelar. Framförallt underlättar det för dig som inte tidigare ansökt om ett lån, och behöver hjälp att se över dina kostnader, samt hur du ska kartlägga din återbetalningstid. Med skickliga handläggare som håller sig uppdaterade om läget på marknaden, kan det vara en enorm trygghet att ansöka genom Freedom Finance som stöttar och råder dig till dina framtida planer och beslut.

Villkor

  • Minst 18 år
  • 100 000kr i årsinkomst
  • Svensk medborgare
  • Ej skuld hos Kronofogden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!