Pengino

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Översikt

Pengino är en tjänst som hjälper dig som låntagare att på ett snabbt, enkelt och säkert sätt låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Med en ansökan förmedlas din förfrågan till över 25 långivare. Det gör att du får många erbjudanden och större möjlighet att hitta ett lån med extra bra villkor. Pengino samarbetar med Freedom Finance och ansökan sker genom dem.

Hos Pengino är din ansökan krypterad och du kan känna dig trygg med att de använder sig av den senaste teknologin inom webbsäkerhet. Genom att du signerar med BankID skyddas du även från ID-kapning, alternativt sker signering via post.

Fördelar

 • Erbjudanden från över 25 långivare
 • Snabb, trygg och enkel låneansökan
 • Bra överblick av lånesammanställning

Nackdelar

 • Du kan endast nå Pengino per e-post

Villkor

För att kunna ansöka om lån via Pengino finns några grundkrav som måste vara uppfyllda. Du måste vara myndig och folkbokförd i Sverige. Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor och får inte ha några skulder hos Kronofogden. Uppfyller du dessa är det inga problem att skicka in ansökan och påbörja processen att få låneerbjudanden.

Egenskaper och kvalitet

Att ansöka om lån hos Pengino är enkelt och går snabbt, och du kan jämföra lån direkt online. Hos Pengino kan du ansöka om lån till vad du vill, vare sig det är för att köpa bil, båt eller att renovera huset. Det kan även vara för att du vill finansiera ditt bröllop, betala av en skuld, ta körkort eller samla dina lån. Det finns inga begränsningar på vad lånet kan användas till.

Efter din ansökan hos Pengino sker hanteringen hos Freedom Finance. Du får ett eget inloggningskonto där kan du följa hela processen kring din låneansökan. Sammanställningen av dina låneerbjudanden gör det enkelt att jämföra alla lån direkt på sidan. Varje gång ett nytt erbjudande dyker upp på ditt konto får du ett meddelande per sms och mejl.

Du kan enkelt öppna dina erbjudanden och ta del av alla detaljer. Därefter godkänner du det låneerbjudande som passar dig bäst och sedan är pengarna på väg. Beroende på vilken långivare du har valt och den bank du har, kan överföringen ta olika lång tid. En hel del långivare har utbetalningsavtal med bankerna som gör att pengarna sänds över direkt.

Pengino nås endast på mejl, men eftersom det är Freedom Finance som hanterar din ansökan är det deras kundservice du kontaktar för frågor och rådgivning. De är kontaktbara på mejl och telefon dygnet runt för generella frågor. När det gäller direkta frågor om din ansökan och rådgivning kring ditt val av låneerbjudande är öppettiderna enligt nedan:

 • Måndag – torsdag kl. 08:00 – 20:00
 • Fredag kl. 08:00 – 17:00
 • Lördag & söndag kl. 10:00 – 15:00

Ränta och avgifter

Räntan på lånet sätts individuellt och grundar sig på den kreditupplysning som genomförs på dig när du ansöker om lånet. Den effektiva räntan du kan erbjudas är mellan 2,99 % – 33,83 %. Olika långivare erbjuder olika i ränta. En del har också uppläggnings- och aviavgifter, men de exakta kostnader för varje erbjudande kommer framgå av sammanställningen.

Ränteexempel

Vid ett annuitetslån på 100 000 kr med en löptid på 14 år och rörlig årsränta på 7,90% blir den effektiva räntan 8,19%. Det totala återbetalningsbeloppet blir 165 589 kr, med en månadskostnad på 986 kr. Uppläggnings- och aviavgift 0 kr.

Sammanfattning

Pengino erbjuder en snabb, trygg och enkel tjänst där du med en kreditupplysning får flera attraktiva låneförslag. Genom Freedom Finance får du en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt och personlig rådgivning vid val av erbjudande.

Hos Pengino kan du förutom att hitta förmånliga privatlån även samla dina lån för att få en billigare månadskostnad. Samtliga tjänster som erbjuds är helt kostnadsfria och du ansöker snabbt genom deras hemsida. Funderar du på att ansöka om lån genom Pengino garanteras mycket hög kvalitet och du kan känna dig helt trygg med hur din ansökan hanteras.

Villkor

 • Minst 18 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • Fast årsinkomst på minst 100 000 kr
 • Inga obetalda skulder hos Kronofogden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!