Villkor

Syfte och funktion

Lånapengar.com är en jämförelseportal och konsumentvägledare för lån och krediter. Tjänsten är helt kostnadsfri för användaren och denne kan aldrig i någon situation krävas på kostnader eller någon form av ersättning för användande av tjänsten. Webbsidan finansieras genom särskilda avtal med de långivare som listas på webbsidan. På lånapengar.com använder vi oss av cookies, om det kan du läsa mer här. Lånapengar.com använder sig även av affiliatelänkar, vilket innebär att en provision erhålls för förmedlade kunder.

Lånapengar.com erbjuder inte några former av lån eller krediter. Webbplatsen är endast en oberoende portal och konsumentvägledare som jämför lån och krediter. Det är alltså inte möjligt att ansöka om ett lån hos oss och vi kan heller inte utföra någon form av kreditupplysning.

Lånapengar.com rekommenderar inte enskilda kreditbolag utan hjälper endast till med att vägleda till rätt låneform utefter den rådande ekonomi och det behov som användaren har.

Vårt ansvar

Enligt lag ska du vara minst 18 år gammal för att få teckna ett lån. Varje bank är däremot fri att sätta en åldersgräns som överstiger den ålder som är satt i lag.

Lånapengar.com eller RakeTech Group LTD tar inget som helst ansvar för e.v skador, skulder eller konflikter som kan uppstå mellan långivaren och låntagaren. Vi ansvarar heller inte för e.v bedrägerier som personer blir utsatta för, däremot kan vi rekommendera åtgärder och vägleda konsumenten till rätt instanser för att lösa e.v problem och konflikter.

Lånapengar.com försöker hålla all information från banker och långivare uppdaterad. Denna information är dock under ständig förändring och vi kan således inte garantera att all information alltid är korrekt.

Lånapengar.com eller RakeTech Group LTD kan ej krävas på skadestånd eller någon form av ersättning samt ses som delaktig vid skador och konflikter som uppstår mellan låntagare och långivare. Lånapengar.com har ingen som helst delaktighet i de låneavtal som skrivs mellan låntagaren och långivaren.

Lånapengar.com ansvarar endast för det innehåll som publiceras på webbsidan, vilket är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Vid tvister, problem eller missnöjen med en lånetjänst, hänvisar vi till respektive långivare där tjänsten nyttjats.

E.v ändringar av villkor

Lånapengar.com kan komma att ändra villkoren efter hand. Håll dig därför uppdaterad på denna sida för att känna till de aktuella villkoren för tjänsten.

Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande webbsidan och vår tjänst

Lånapengar.com
RakeTech Group LTD

6 Paceville Avenue
St Julians, STJ3109
Malta
contact@raketech.com

Senast uppdaterad: 8 maj, 2018