Ingen uppläggningsavgift hos Lendo i januari

Av: Ylva Gren Publicerat: januari 13, 2016

Om du vill teckna ett privatlån har du många goda skäl att vända dig till Lendo. Den här aktörens affärsidé – att du får erbjudanden från flera långivare med endast en ansökan – är givetvis det främsta skälet. Ett annat är att du undviker att få en rad förfrågningar i din kreditinformation.

Ett tredje skäl är att Lendo i olika kampanjer under året bjuder på den uppläggningsavgift som normalt är förenad med utbetalning av privatlån. Hos en del långivare kan denna typ av startavgift vara så hög som 500 kr men den slipper du alltså nu under en begränsad tid.

Erbjudandet aktiveras automatiskt när du skickar in din låneansökan via Lendo så du behöver till exempel inte fylla i någon kampanjkod.

Lendo

Räkna på effekten

När du har skickat in din låneansökan hos Lendo kommer du inom kort att få ett par eller fler låneerbjudanden att ta ställning till. I dessa erbjudanden kommer eventuell uppläggningsavgift att stå med, även om du inte kommer att behöva betala den. Var noga med att inte ta med uppläggningsavgifterna när du räknar på vilket låneerbjudande som är bäst för dig.

Att Lendo bjuder på uppläggnigsavgiften kan faktiskt göra att ett lån som tidigare inte skulle anses som optimalt för dig utifrån totalkostnaden kanske plötsligt blir det mest fördelaktiga.

Gäller samlingslån och omförhandling av lån

Viktigt att känna till innan du går vidare till Lendo är att erbjudandet gäller när du ansöker om att samla lån eller omförhandla befintliga lån. Behöver du till exempel låna till köp av en begagnad bil eller renoveringen hemma får du betala ordinarie uppläggningsavgift.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden