Om oss

Lånapengar.com är en fristående aktör på lånemarknaden som hjälper konsumenter att jämföra långivare, för att hitta det lån som passar bäst för den individuella situationen. Lån och krediter kan vara komplext för många då det handlar om många olika begrepp, låneformer och villkor där alla har olika förutsättningar. Med information och guider från oss hoppas vi kunna hjälpa dig med att lättare förstå hur allt fungerar, vilka risker som finns samt vad som gäller för just dig och vilka möjligheter du har att låna pengar och låna utan UC.

Vår tjänst är kostnadsfri, dvs helt gratis för dig som användare. Webbplatsen och tjänsten finansieras helt av de långivare som vi jämför. Du betalar alltså inget extra för att du jämför långivare och ansöker om lån genom Lånapengar.com

Om cookies

Lånapengar.com använder sig av cookies för att samla statistik från våra användare. Statistiken som samlas in är bl.a vart användaren kommer ifrån, t.ex Google, Facebook eller annan webbsida som länkar till Lånapengar.com. Statistiken samlar även, geografisk position, använd enheter som mobiler, datorer, surfplattor m.m. samt vilka sidor som besöks av användaren. Inga former av personuppgifter samlas in eller sparas så länge inte du som användare blir speciellt tillfrågad att lämna dessa och då hanteras personuppgifterna helt i enlighet med personuppgiftslagen (PUL).

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter på webbplatsen.