Credifi

Credifi är den optimala snabblåneaktören – de har direkt utbetalning till storbankerna, de har 30 ränte- och avgiftsfria dagar till förstagångskunder och de erbjuder låga lånebelopp med korta återbetalningstider. De använder sig heller inte av UC, så är det ett snabblån du är i behov av så har du hittat en riktigt bra långivare i dem.

Erbjudande och villkor

Credifi erbjuder sms-lån från 2000–50 000 kr med en löptid på 1 månad till 1 år. Om du aldrig har lånat hos dem förr och är i behov av en summa på 12 000 kr eller mer kan du ta del av deras kampanjerbjudande. Kampanjen går ut på att du kan få låna kostnadsfritt om du har möjlighet att återbetala beloppet inom 30 dagar – alltså slipper du ränta och avgifter de första 30 dagarna.

Om du däremot inte kan betala inom 30 dagar tillkommer ränta och avgifter, så var noggrann med att läsa villkoren och övrig information i låneerbjudandet, så att du är införstådd med vad som händer om du inte kan betala tillbaka i tid. Credifi är en så kallad högkostnadskredit, vilket innebär att om du inte kan ta del av kampanjerbjudandet så kommer kostnaden för lånet att vara väldigt hög.

För att få låna hos Credifi måste du vara 18 år fyllda samt ha ett svenskt bankkonto, svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. Du kan heller inte ha skyddad identitet. Ansöker gör du enklast med BankID.

Räntor och avgifter

Credifi har en effektiv ränta på mellan 12,87 % och 236,5 %. Den höga siffran deras ränta kan uppgå till gör Credifi till en högkostnadskredit. Kampanjerbjudandet är väldigt förmånligt, men bara om du är helt säker på att du kan betala av hela beloppet inom 30 dagar. Se till att du läser igenom ditt låneerbjudande noggrant om du ansöker hos dem så att du vet vad du har att förvänta dig.

Deras uppläggningsavgift varierar beroende på vilken summa du lånar – detta framgår i deras villkor (under punkt 2, ”Lån”). Den lägsta uppläggningsavgiften du kan få ligger dock på 515 kr.

Därtill tillkommer även en aviavgift på 60 kr per månad.

Räkneexempel

Följande räkneexempel gäller för ett lån hos Credifi på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sex månader. Kostnaden räknas utifrån sex återbetalningar:

  1. 929,57 kr
  2. 1 381,57 kr
  3. 1 344,65 kr
  4. 1 307,74 kr
  5. 1 270,83 kr
  6. 1 233,91 kr

Utöver återbetalningarna tillkommer 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter. Detta ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är därmed 7 468,27 kr.

Kundtjänst

Kundtjänsten finns tillgänglig under normala kontorstider, det vill säga vardagar. Från måndag till fredag mellan 09:00 och 17:00.

Du kan nå dem på telefonnummer: 08 12 11 18 11.

Du kan även nå dem via e-post: info@credifi.se.

Om Credifi

Credifi ägs av Luma Finans AB och står under Finansinspektionens tillsyn. De är helt fokuserade på att erbjuda sina kunder snabba kreditlösningar och gör det till ett pris av höga räntor och avgifter, men levererar sina kunder det de lovar snabbt och effektivt.

Villkor

  • Du måste vara 18 år gammal
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • Du får inte ha någon betalningsanmärkning

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden