Enklare

Enklare är en låneförmedlare som snabbt blivit populär på grund av sitt enkla sätt att hjälpa kunder ansöka om lån. Ansökan skickas till samtliga av deras samarbetspartners som i sin tur återkommer med låneerbjudanden, allt för att du ska kunna jämföra och välja det mest förmånliga alternativet. Längst hela vägen har du rådgivare vid din sida som hjälper dig.

Översikt

Ibland kan det vara besvärligt att ansöka om lån, och processen kan ta lång tid. Detta är något som Enklare har fokuserat på och arbetat hårt för att förenkla. Här är en tjänst för dig som vill hitta bästa lånet på marknaden utan något extra krångel.

Du skapar snabbt en ansökan, jämför dina erbjudanden och använder BankID för att godkänna lånet digitalt. Innan du vet ordet av det är det godkända lånet på väg till ditt bankkonto. Själva ansökningsprocessen tar dig inte mer tid än två minuter.

Fördelar

  • Enkel och snabb låneansökan
  • Rådgivning hela vägen
  • Hjälper dig samla dina lån

Nackdelar

  • Ansökningar under helgen hanteras först nästa vardag
  • Ingen chatt för direktkontakt med kundtjänst

Villkor

Du som har fyllt 18 år är välkommen att låna hos Enklare. Du måste ha en minsta årsinkomst på 120 000 kronor och ett BankID för att du ska kunna skicka in ansökan. När du gör ansökan kommer en kreditupplysning hos UC göras på dig.

Trots att Enklare samarbetar med många långivare sker det endast en UC-förfrågan, vilket är bra för ditt kreditbetyg. Att ha betalningsanmärkningar minskar utbudet vid låneansökan, men de har samarbetspartners som har överseende med anmärkningar och istället ser till den nuvarande ekonomiska situationen. Det innebär dock en högre ränta på lånet.

Egenskaper och kvalitet

Det ska vara enkelt och problemfritt att ansöka om ett lån. Det är också vad det är hos Enklare som redan gjort förarbetet med att knyta attraktiva långivare till sitt sortiment. Dessa erbjuder dig lån direkt på Enklares hemsida som du kan jämföra.

När du har lånelöften som väntar får du ett sms eller ett e-post meddelande och du kan sedan logga in för att se respektive erbjudande. Hela processen är mycket simpel. När du har valt erbjudande godkänner du med ditt BankID och därefter betalas pengarna ut. I en del fall är direktutbetalning möjligt, men ibland kan det dröja ett par bankdagar.

Ränta och avgifter

Enklares tjänst är gratis för dig som kund och du binder dig inte till något. Du kan med andra ord göra en ansökan, se vilka erbjudanden du får och därefter välja att tacka nej om du inte är nöjd. Det är först vid godkänt lån som det kostar dig något.

Olika långivare har olika räntor och avgifter. Det är därför det lönar sig att jämföra via en låneförmedlare som Enklare. Räntan sätts individuellt och grundas på din betalningsförmåga och din ekonomiska situation. Spannet för den effektiva räntan är mellan 2,99 % och 33,83 %. En del långivare har även uppläggnings- och aviavgifter.

På Enklares hemsida kommer du få en tydlig bild över de kostnader som tillkommer varje erbjudande.

Ränteexempel

Här nedan finner du ett räkneexempel på ett lån hos Enklare. Det slutgiltiga erbjudandet kan variera.

Du tar ett annuitetslån på 150 000 kronor med en löptid på 5 år med en uppläggnings- och aviavgift på 0 kronor. Den effektiva räntan du erbjuds är 4,53 %, vilket ger dig en månadskostnad på 2 783 kronor som betalas 60 gånger. Det totala beloppet att återbetala är 167 465 kronor, vilket ger en räntekostnad på 17 465 kronor.

Sammanfattning

Hos Enklare får du en bra och enkel lösning när du ska ansöka om privatlån eller vill samla dina lån. Bredden på lånen är stor då du kan låna mindre belopp och ända upp till 600 000 kronor. Med flexibla återbetalningstider kan du styra över månadskostnaden. Här kan du även ha medsökande vilket kan öka dina möjligheter att få lånet beviljat.

Villkor

  • Du måste vara 18 år
  • Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor
  • Du måste vara bosatt i Sverige
  • Du behöver BankID för att ansöka om lån

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden