Lumify

Översikt

Kampanj: 0 kr uppläggningsavgift 0 kr ränta
Gäller endast nya kunder som blir beviljade sin första kredit. En aviavgift om 60 kr/mån samt ränta efter de första 30 dagarna tillkommer.

Hos Lumify kan du som är privatperson ta kreditlån. Det innebär att du får en engångssumma utbetald till ditt bankkonto. Pengarna betalas ut 24/7 med hjälp av betaltjänsten Zimpler. Krediten är utan säkerhet så du kan använda den till vad du vill och pengarna måste inte bindas upp i en fysisk vara.

Lumify tar stort ansvar och beviljar inte kredit i de fall där de misstänker att kunden kan ha svårt att betala tillbaka eller att kundens ekonomi kan påverkas negativt av lånet. Detta är en mycket bra egenskap som Lumify har och det bevisar att de är väldigt seriösa. De är godkända och inspekterade av både Finansinspektionen och Konsumentverket.

Egenskaper och kvalitet

Kvaliteten hos Lumify är väldigt hög. En av deras bästa egenskaper är att de jobbar mycket med att du som kund inte ska låna mer än de anser att du kan betala tillbaka. Detta grundar de på de uppgifter som du lämnar, samt kreditupplysningen som tas. Det bevisar verkligen att de har hög kvalitet och standard genom att de inte beviljar lån till höger och vänster bara för att tjäna pengar. Dock behöver du inte vara orolig för att detta betyder att det är väldigt svårt att få lån hos Lumify. Istället för att neka rakt av så brukar de komma tillbaka med en mindre summa som de tror att det är mer rimligt att du kan betala tillbaka. Det är alltid bättre att ta ett lån hos en seriös aktör.

Räntor

Räntan hos Lumify är bra för att vara ett lån som betalas ut samma dag och är utan säkerhet. Den nominella räntan per år hos Lumify 39,5 %. Den effektiva räntan varierar väldigt mycket beroende på hur mycket pengar du lånar och om du väljer att betala tillbaka den första månaden eller att skjuta upp betalningen. Som du ser i räkneexemplet nedan så blir det en effektiv ränta på 79,97 % om du lånar 5 000 kronor under 11 månader. Tar du ett lån på maxkrediten, som är 20 000 kronor, och betalar tillbaka på en månad så blir den effektiva räntan 94.76 %.

Sammanfattning

Lumify är ett mycket seriöst och respekterat företag. Här kan du känna dig trygg i besluten de tar ifall du kan få ett lån eller inte och på den summan de betalar ut. Det är alltid trevligt när man ser företag som tar sitt ansvar och inte bara betalar ut stora lån till folk som troligtvis kommer ha problem att betala tillbaka. Lumify finns där för att hjälpa dig i en ekonomiskt situation, inte tvärtom.

De snabba handläggningstiderna gör Lumify till ett bra val när du vill ta ett kreditlån. Tänk på att återbetalningstiden är satt på en månad och att du efter detta måste betala ytterligare en uppläggningsavgift på 395 kronor för att förlänga lånet. Detta behöver du dock bara betala en gång och sedan kan du betala tillbaka hur mycket du vill, så länge det är lika mycket eller mer än minimumsumman.

Vi ger Lumify ett högt betyg när det kommer till alla punkter. Det är inget vi känner att vi saknar utan de erbjuder precis det som behövs. Även om maxkrediten, som är 20 000 kronor, är relativt låg så räcker den gott och väl när du tar ett lån utan säkerhet.

Villkor

  • Du måste vara över 18 år
  • Du måste ha  svenskt personnummer
  • Du måste ha svenskt mobilnummer
  • Du får ej ha för många eller för stora betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden