5 saker du kan använda snabblån till

Av: Emil Jansson Publicerat: juli 4, 2019

Vad tänker du när du hör ordet snabblån? Är det något negativt eller är det något positivt. Tyvärr blir man mer eller mindre bombarderad av marknadsföring för snabblån nu för tiden och många tycker att det är något helt negativt. Som med allt finns det både för- och nackdelar och det beror helt på hur man ser saker och ting och vad man i det här fallet använder sitt lån till.

Det är viktigt att påpeka att ett lån, oavsett vilken typ det är, är något som behöver tänkas över noggrant. Ett lån kan enkelt blir till en skuld om man inte betalar varje månad och att ha betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden kan påverka mycket i ens liv. Men faktum är att du kan använda ett snabblån till många positiva saker i ditt liv.

Fixa det som har gått sönder:

Saker och ting går sönder, det är något som alltid händer oavsett hur försiktig man är. Det kan hända när man minst anar det och då är det många gånger för sent. Har man inte ett bra buffertsparande kan det vara svårt att hitta pengar i budgeten för att laga det som har gått sönder. Det kan hända att bilen går sönder eller tvättmaskinen slutar fungera. Ett snabblån kan då fungera som en tillfällig lösning.

Semester:

Att åka på semester är perfekt för att varva ned och ta det lugnt. Efter ett stressigt år på jobbet är det något som många ser som ett måste. Tyvärr finns det många som inte har den möjligheten av olika anledningar. En av dem är att de inte har pengarna just nu för en resa. Med ett snabblån kan du hitta den perfekta resan för dig och betala per månad. Passa på då det finns många långivare som ger ut lån specifikt för semester där du endast börjar betala när du kommer tillbaka.

Språkresa till barnen:

Att kunna prata många språk är viktigt för ett barns framtid och en språkresa är ett äventyr för de flesta. Det finns många olika möjligheter runt om i världen för den äventyrslystne ungdomen som vill lära sig nya språk och kulturer. Tyvärr finns det många familjer som inte kan skicka sina barn på grund av den stora kostnaden. När du tar ett snabblån behöver du inte berätta för långivarens vad pengarna är till för. Att använda dem till en språkresa är en investering i ditt barns framtid.

Bygg något nytt:

Att idéer helt plötsligt dyker upp händer många. Kanske vill du renovera köket eller behöver golvet bytas ut. Många gånger är dock idéerna större än plånboken och ibland kan det helt enkelt inte vänta. Att ta ett snabblån kan vara en lösning för dina drömmar. Du kan vakna varje morgon och gå in i ditt drömkök och göra kaffe utan att behöva oroa dig för att du inte har råd.

Ta snabblån om bilen går sönder

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden