Appar som hjälper dig med ditt sparande

Av: Theodor Holmberg Publicerat: september 4, 2017

spara mer pengar

Har du svårt att få pengarna att räcka? Är ekonomi, budget och sparanden främmande ord för dig? Då kan du behöva en hjälpande hand när det kommer till att få pengarna att räcka månaden. Som tur är kan du ta hjälp av en mängd olika appar som hjälper hålla koll på din ekonomi. Här kan du läsa några av de mest framstående applikationerna som du enkelt kan ladda ner på din Android eller iOS.

Dreams

Tycker du att spara pengar är tråkigt och oengagerande? Då är Dreams appen för dig. Som grundaren och VD:n Henrik Rosvall säger:

”Det måste bli lika enkelt som att konsumera. Det krävs bara ett klick att köpa en dunjacka på kredit men att sätta upp ett autogiro är svårare”

Dreams är en app som hjälper dig spara till dina drömmar, utan onödiga utgifter. Börja med att skapa en dröm och hur mycket pengar du behöver för att få drömmen att gå i uppfyllelse. Därefter kommer appen hjälpa dig uppnå drömmen genom bland anant spartips och vaneändringar. Dessutom kan appen ta pengar från ditt konto för att sedan lägga pengarna på ditt drömkonto. Appen har ett samarbete med Ålandsbanken

Tink

Det kan vara svårt att hålla koll på sina utgifter. Kvitton och räkningar är lätta att tappa bort och obetydliga utgifter glöms bort så fort plånboken är tillbaka i fickan. Appen Tink kommer ihåg alla dina utgifter så att du slipper. Koppla Tink med ditt konto och appen kommer kategorisera alla dina uttag och presentera dem i enkla diagram. Du kan då få en bra översikt över dina utgifter. Har du ovanligt stora utgifter i någon kategori varnar Tink dig. Ett perfekt skydd mot potentiella id-kapare.

Spara Kvittot

Kvitton är som sagt svårfångade varelser och är inte bara för att hålla koll på sin budget. De är ytterst viktiga när det kommer till bland annat försäkringar, reklamationer och retur av köp. Känslan av att inte hitta ett kvitto på en produkt man vill lämna tillbaka kan vara oerhört frustrerande. Samla Kvittot är en app som samlar alla dina kvitton digitalt på ett och samma ställe. Kvittot sparas elektroniskt i appen från anslutna butiker. Nu slipper du oroa dig över bleknande eller borttappande kvitton.

Bynks mobil app

Grundade av Lendos tidigare vd och grundare, Dennis Ahlsén. Bynk är en helt datadriven aktör som använder sig av sen senaste tekniken på marknaden. Målet med appen är att ge kunderna kontroll över sina lån och du kan låna pengar direkt i mobilen. Med Bynks app kan du ansöka om ansöka, jämföra och utöka ditt lån. Bynk ger sina användare även möjligheten att sänka sin ränta flera gånger per år. På appen kan man även samla Bynkpoäng som man kan använda för att lösa sitt lån i förtid. Bynk kalkylerar löpande sina kunders risknivå och ger dem konkreta förslag på hur de kan själva förbättra sina lånevillkor.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden