Anmärkning.se

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Egenskaper och kvalitet

Anmärkning.se är en säker och trygg jämförelse sida för lån och har de senaste  åren haft runt otroligt många godkända ansökningar per år och målet är att antalet ska höjas de kommande åren. Tjänsten att jämföra lån är helt kostnadsfri och man binder sig inte till något ifall man skickar in en ansökan. Sidan hjälper kunder att smidigt och säkert hitta det lån hos den långivare som erbjuder det bästa samt billigaste lånet på marknaden idag. Vad man än ska använda pengarna till så kan anmärkning.se hitta det lån som passar bäst för att passa både den vardagliga ekonomin samt ändamålet med lånet.

För att få en ansökan godkänd hos någon av alla långivare som samarbetar med anmärkning.se så måste man uppfylla en del krav. Kraven kan variera mycket beroende på vilket belopp man ansöker om. Utöver de lagstadgade och vanligaste kraven kan långivarna själv bestämma fler och andra krav de vill att sina evetuella kunder ska uppfylla. Utifrån vissa krav och förutsättningar en kund har så bestäms också räntan. Har man betalningsanmärkning kan räntan bli lite högre men ansöker man med en medsökande kan man få bättre och mer förmånlig ränta.

Fördelar

  • Att ansöka via anmärkning.se är helt kostnadsfritt och man förbinder sig inte till något
  • Endast en kreditupplysning tas vid en ansökan
  • Ansökan tar endast 2 minuter

Nackdelar

  • Dyra räntor och andra höga kostnader finns bland lånen
  • Utbetalningen kan ta lite längre tid hos vissa långivare, mellan 2 - 4 bankdagar

Räntor

Belopp man kan ansöka om är allt mellan 10 000 kr och 100 000 kronor och räntan på de här lånen kan ligga på allt mellan 2,95 och 29,95 procent. Räntan för varje lån sätts individuellt för alla som ansöker allt efter hur förutsättningarna ser ut efter en kreditbedömning. Man behöver inte uppge till vad man ska använda sitt lån till utan det är ett så kallat lån utan säkerhet. Löptiden på lånen man ansöker om kan vara allt ifrån 1 till 15 år.

Ränteexempel

Ett annuitetslån på 10 år. Effektiv ränta 7,34%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 166 kr/månad, dvs totalt 139 920 kr. 7,1% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt av våra samarbetspartners).

Sammanfattning

Hos anmärkning.se kan man ansöka om ett så kallat privatlån utan säkerhet. Beloppet på lånet man vill ansöka om samt räntan på beloppet styrs mot vilken inkomst och vilka förutsättningar för återbetalning i framtiden man har. Efter en sedvanlig kreditbedömning kan bankerna fastställa den individuella ränta som de vill erbjuda den eventuella nya kunden utifrån de uppgifter som framkommer på kreditupplysningen från UC.

Man kan ansöka om att få låna allt från 100 000 kronor eller en liten mindre summa på 10 000 kronor. Kan man ansöka tillsammans med en medsökande ökar chanserna betydligt  till ett bra lån med bra villkor.

Har man en låg inkomst, men ändå regelbunden och fast inkommande, varje månad som på så vis visar bankerna att man har medel att kunna betala tillbaka sitt lån med kan man få ett lån beviljat. Dock kan det påverka om man har betalningsanmärkningar. Vissa långivare kan däremot godkänna lån fast man har betalningsanmärkning på sig men då är det oftast lån som innebär mer kostnader. Som ett exempel kan det bli ett lån med mycket högre räntekostnader än andra lån som man kan ansöka om utan att ha gjort tidigare misstag i sina återbetalningar därav fått en eller flera betalningsanmärkningar på sig. Uppfyller man alla kraven som finns och inte har flertalet skulder sedan tidigare har man bra chanser till ett lån oavsett summa till väldigt bra villkor.

Villkor

  • Inkomst i Sverige på minst 120 000 kronor per år
  • Minst 18 år
  • Svensk medborgare
  • Vissa långivare kan godkänna betalningsanmärkning men majoriteten av alla långivare gör inte det
  • Inte ha någon skuld hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden