Arcadia Finans

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Idag finns det massor med långivare på nätet, där du snabbt kan ansöka om ett snabblån, sms-lån eller en kredit. Här går allt snabbt och enkelt, och du kan lätt finna mindre lån. När du behöver låna lite mera, så kan detta dock många gånger vara svårt. Lån av större storlek sker i regel via banker eller större långivare. Dessa tar då alltid en upplysning via UC, vilket betyder att du som får avslag kan få för många upplysningar på dig, som i sin tur leder till flera avslag på ansökan om lån online.

I det fallet är det bättre att använda sig av en låneförmedlare som Arcadia Finans. Här får du en bra och effektiv hjälp på lånemarknaden. Arcadia Finans samarbetar med Axo Finans, som är en viktig spelare när det gäller låneförmedling i Sverige.

Via Arcadia Finans kan du ansöka om lån online mellan 25 000 och 600 000 kronor utan säkerhet. Du kan välja om du vill jämföra erbjudanden gällande privat– eller hopbakslån.

Grundkrav för att ansöka om lån via Arcadia Finans

De grundläggande krav som du måste uppfylla för att kunna beviljas ett lån via låneförmedlaren Arcadia Finans ser du nedan. Efter dessa krav kan det finnas andra som hör till var och en av de respektive långivare och banker som behandlar och beviljar din låneansökan.

 • Du måste vara minst 18 år
 • Lägsta taxerade årsinkomst 100 000 kronor
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Därefter kommer en individuell kreditprövning att göras av varje långivare och bank. Efter detta kommer du inom 24 timmar måndagar till fredagar få ett svar med de alternativ som har beviljats.

Räntor och avgifter

Räntan varierar på vilken bank eller kreditföretag som man lånar hos. Den effektiva räntan varierar mellan 2,99 % till 29,90 %.

Ränteexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från Arcadia Finans:

Belopp: 500 000 kr

Löptid: 15 år

Nominell rörlig ränta: 5,91 %

Startavgift: 495 kr

Effektiv ränta: 6,09 %

Månadskostnad: 4 195 kr/mån (180 avbet.)

Totalt att betala: 755 595 kr

Lånekostnad: 255 595 kr

Fördelar

 • De jämför upp till 35 olika långivare för att hitta det bästa erbjudandet.
 • Du kan låna pengar även om du har betalningsanmärkningar.
 • De erbjuder såväl privatlån som samlingslån.
 • Du kan låna upp till 600 000 kr.

Nackdelar

 • Deras kundtjänst är endast via e-post.
 • De är egentligen bara en white label-lösning åt Axo Finans.

Så ansöker du om lån via Arcadia Finans

När du uppfyller kraven för att ansöka om privatlån utan säkerhet hos Arcadia Finans, så använder du deras ansökningsformulär. Du fyller i detta och skickar in det till Arcadia. Efter detta kommer endast 1 kreditupplysning att tas för att ansöka om lån hos upp till 35 långivare och banker.

Inom 24 timmar kommer du sedan att få ett svar med alla de som har beviljat din ansökan om lån. Du sätter dig ned och ser över vilket alternativ som passar dig bäst. Efter detta godkänner du låneofferten och väntar på svar om utbetalning av ditt lån. Beroende på lånets storlek kan detta ta allt från 1-3 dagar.

Öppettider och support hos Arcadia Finans

Arcadia Finans fungerar som en white label-lösning åt Axo Finans, vilket innebär att det är de senare som faktiskt handlägger och går igenom din ansökan. Om du har funderingar kring hur detta funkar eller andra frågor om hur du ska ansöka kan du kontakta Arcadia Finans via e-post: kundtjanst@arcadiafinans.se

Villkor

 • För att ansöka om ett lån via Arcadia Finans så måste man ha fyllt 18 år.
 • Man måste dessutom vara svensk medborgare och vara folkbokförd i Sverige.
 • Man kan inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.
 • Man måste ha en deklarerad inkomst om minst 100 000 kr för att ansöka om ett lån.
 • Beroende på vilket belopp man lånar av vilken långivare så kan en medsökande krävas.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden