Avenuefinans

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Översikt

Avenuefinans drivs av ett dansk företag vid namn Avenue Trading. Avenuefinans är en låneförmedlingstjänst som marknadsför den tjänst som Freedom Finance har. Det innebär att om du ansöker om ett lån hos Avenuefinans så är det Freedom Finance som kommer att behandla dina ansökningar. Hos Avenuefinans har du chansen att få hela 25 olika erbjudanden om lån, trots att du endast skickat in en ansökan.

Egenskaper och kvalitet

Avenuefinans är en smart tjänst som är enkel att använda. Eftersom att det är Freedom Finance som behandlar din ansökan kan du känna dig trygg. Det är ett välkänt företag som har en hög grad av godkända ansökningar. Freedom Finance kommer att ta en kreditkoll från UC när de behandlar din ansökan. Trots att du kan få 25 erbjudanden så tas det endast en kreditkoll vilket innebär att du endast får en registrering i deras system vilket är bra för dig som låntagare. De 25 banker du kan få ett lån hos om du ansöker genom Avenuefinans är bland annat Swedbank, ICA Banken, Marginalen Bank, FOREX Bank, Santander, MoneyGO, Svea Ekonomi, Ikano Bank, Remember, Villaabanken, Wasa Kredit och Collector. Det är alltså trygga och välkända banker och långivare du kan låna hos.

Fördelar

  • Höga lånebelopp
  • Kan få 25 låneerbjudanden
  • Ansök enkelt med ditt BankID

Nackdelar

  • Ingen egen kundservice
  • Stort räntespann
  • Kreditkoll hos UC

Räntor

Vilken ränta du kommer att få på ditt lån bestäms av de olika bankerna du får låneerbjudanden från. De beslutar detta när de har kikat på din ansökan och den kreditkoll som gjorts. Detsamma gäller för de extra avgifter som tillkommer. Olika banker har olika avgifter. Den individuella räntan du kan få när du ansöker genom Avenuefinans ligger på mellan 2,95 % och 29,5 %. Den effektiva räntan är på mellan 2,99 % och 33,83 %.

Räkneexempel

Hos Avenuefinans kan du ansöka om att få låna 250 000 kr med en löptid på 14 år. Det är ett annuitetslån som återbetalas med samma kostnad varje månad. Den nominella rörliga räntan hamnar på 5,77 %. Det tillkommer inga extra avgifter för uppläggning eller avi. Den effektiva räntan blir 5,92 %. Det totala beloppet du måste återbetala är 364 993 kr vilket ger en månadskostnad på 2 173 kr spritt ut över 180 avbetalningar. Det ger en totalkostnad för lånet på 114 993 kr.

Kundservice

Avenuefinans har tyvärr ingen större information om kundservice på deras hemsida. Det enda som finns är en mejladress till företaget som du kan mejla in på. Dock har Freedom Finance en kundservice som är öppen dygnet runt under veckans alla dagar. Freedom Finance kundservice kan nås på mejl och telefon.  Den kan du kontakta om du vill ha svar på hur din ansökan behandlas.

Sammanfattning

Avenuefinans är en smidig låneförmedlingstjänst där du snabbt och enkelt kan få 25 olika låneerbjudanden. Det gör att du sparar både tid och registreringar hos UC då det endast tas en kreditkoll per ansökan. Avenuefinans samarbetar med Freedom Finance och marknadsför deras låneförmedlingstjänst. Därmed är det detta trygga bolag som behandlar din ansökan och ser till att du får dina låneerbjudanden.

Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Inget skuldkonto hos Kronofogden
  • Ha en årlig inkomst om 100 000 kr

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden