Beefinans

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Beefinans är en samarbetspartner till låneförmedlaren Sambla som hjälper dig hitta det mest prisvärda privatlånet för just dig. Här kan du ansöka om lån från 5 000 upp till 600 000 kronor med en återbetalningstid som sträcker sig från 1 – 20 år.

Fördelar

  • Betalningsanmärkningar godkänns
  • Få erbjudanden från upp till 42 långivare

Nackdelar

  • Ingen FAQ finns på sidan

Villkor

Eftersom Beefinans förmedlar din låneansökan till totalt 42 olika finansiella aktörer skiljer sig kraven åt mellan dessa. Beefinans har därför tagit fram några grundläggande lägsta villkor som behövs uppfyllas för att du ska få ansöka.

Du som ansöker om lån måste vara minst 18 år gammal och du ska ha varit folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka. Du behöver ha en månadsinkomst på minst 8 400 kronor och du får inte ha haft något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna. Det är okej att ha betalningsanmärkningar, men du får ha max 10 stycken.

Egenskaper och kvalitet

Att ansöka om lån via Beefinans går snabbt och enkelt. Eftersom de har Sambla som sin samarbetspartner kan du känna dig trygg med att det är en seriös aktör. Så snart du har fått ett låneerbjudande kan du välja om du vill acceptera detta direkt eller om du vill avvakta för att se om du får några fler offerter innan du tackar ja.

I den eller de låneofferter du erbjuds kommer du hitta utförlig information kring räntor och övriga kostnader, samt lånets utbetalningstid. Du kan hitta en del informationen direkt på Beefinans hemsida, men om du föredrar personlig support kan du alltid maila deras kundservice.

Observera dock att de inte kan svara på frågor angående specifika låneerbjudanden eller huruvida din ansökan kommer beviljas. Detta beror på att Beefinans endast förmedlar en tjänst mellan dig och långivaren. Det är därför endast varje enskild långivare som kan svara på frågor rörande låneofferter och liknande.

Ränta och avgifter

Räntan på lån som du erbjuds via Beefinans sätts hos de flesta av deras långivare individuellt. Det innebär att det inte går att få något förhandsbesked innan ansökan är gjord om vilken ränta ditt lån kommer landa på. Rent generellt gäller dock att din ränta blir lägre ju bättre ekonomiska förutsättningar du har.

Spannet för den effektiva räntan som finns hos de olika långivarna sträcker sig från 3,01 – 39,60 %. Du bör också vara observant på att det kan tillkomma ytterligare kostnader för de olika lånen, i form av exempelvis uppläggningsavgift och/eller månadsavgift. Detta kan variera från en långivare till en annan och står alltid angivet i din låneoffert.

Beefinans tar inte ut någon kostnad för sin tjänst – det är alltså helt gratis att göra en låneansökan via deras sida. Ansökan är heller inte bindande.

Sammanfattning

Beefinans startades 2020 och erbjuder en tjänst där de genom ett samarbete med Sambla förmedlar privatlån. Här kan alla som uppfyller grundkraven ansöka om lån på upp till 600 000 kr, och hela 42 olika långivare tar därefter ställning till ansökan.

Eftersom Beefinans får provision för varje förmedlat lån kan de hålla tjänsten helt kostnadsfri för sina användare. Ansökan är inte bindande.

Villkor

  • Minst 18 år
  • Folkbokförd i Sverige i minst 1 år
  • Månadsinkomst om lägst 8 400 kr
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden på minst 6 månader
  • Max 10 betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden