Bynk

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Bynk var en lånetjänst som lanserades under 2017, men som nu går under namnet Rocker. Här kan du antingen ansöka om privatlån mellan 10 000 – 300 000 kronor. Tjänsten är egenutvecklad och allt går att sköta direkt i Bynk-appen.

Bakom företaget står samma personer som har grundat Lendo – en av Sveriges största låneförmedlare. Du kan se fram emot att låna pengar hos ett av branschens kunnigaste och mest seriösa företag som hela tiden ligger i framkant med sin teknik.

Privatlån hos Bynk

Hos Bynk lånar du smidigt mellan 10 000 kr och 300 000 kr och kan välja en återbetalningstid mellan 3 år och upp till 12 år. Låntagarnas räntor sätt individuellt och bestäms efter hur deras ekonomi ser ut. Normalt får kunder en ränta mellan 3,95 % och 19,95 %. En positiv aspekt med Bynks privatlån är att du kan välja att utnyttja upp till hela 4 betalningsfria månader.

Bynk är en unik långivare i det att du som kund närsomhelst kan ändra löptiden för lånet och alltså även månadskostnaden. Detta är verkligen ett flexibelt lån och du kan också, utan några kostnader, betala av extra på lånet om du känner för det, samt utöka lånet vid behov. Allt detta sköter du via Bynks grymma applikation där du kan sänka, höja eller förlänga lånen.

Så ansöker du om lån hos Bynk

Bynk är en nytänkande långivare och företaget präglas av att du som kund alltid ska kunna förvänta dig att allt går enkelt och snabbt. Låna pengar gör du smidigt via deras hemsida eller genom att ladda ner Bynk-appen till IOS eller Android. För att ansöka om privatlån fyller du i lånebelopp och återbetalningstid, följt av dina uppgifter och signerar med BankID.

Hela processen tar högst ett par minuter att genomföra. Därefter genomför Bynk en kreditupplysning hos Bisnode och UC. Privatlån betalas sedan ut inom 1 – 2 bankdagar.

Fördelar

 • Bynk erbjuder kunder att sköta sina lån via en app
 • Låneansökan signeras snabbt med BankID
 • Bynk erbjuder lån på upp till hela 300 000 kr
 • Ändra enkelt återbetalningstiden i appen

Nackdelar

 • Kunder måste vara mellan 20 - 70 år gamla
 • Kreditupplysning via UC och Bisnode
 • En månadsinkomst på minst 10 000 kr

Räntor och avgifter

För privatlån är erbjuder Bynk individuella räntor mellan 3,95 % och 19,95 %. Den avgörs utifrån låntagarens kreditbetyg. Bynk tar också ut en startkostnad på 398 kr. Om betalningen inte sköts tillkommer en förseningsavgift på 195 kr, en påminnelseavgift på 60 kr, samt en inkassoavgift på 180 kr.

Räkneexempel med exempelränta

100 000 kr i annuitetslån på 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta, 8,34% effektiv ränta, kostar 1 211 kr/mån (120 ggr). Att återbetala: 145 551 kr inkl. alla avgifter. Betalar du tillbaka hela beloppet inom 14 dagar så bjuder vi på räntekostnader och avgifter.

Kundservice

Kundtjänsten på Bynk är kunnig och tillgänglig varje dag. Du kontaktar dem enkelt via Facebook Messenger alla veckans dagar mellan 08:00 – 24:00. På telefon når du Bynk måndag till fredag mellan 08:00 – 17:00 och söndagar 08:00 – 16:00.

Du kan också välja att mejla så svarar kundtjänsten inom ett dygn. På Bynks hemsida finns svar på de vanligaste frågorna.

Sammanfattning

Bynk är en långivare som lanserades 2017, men med tanke på att grundarna är samma personer som startade berömda låneförmedlaren Lendo saknas varken kompetens eller kunskap om lån. Både appen och hemsidan är användarvänliga och kundservicen, som även är tillgänglig kvällar och helger, håller hög nivå. Kort och gott är Bynk en långivare i framkant.

Villkor

 • Måste vara mellan 20 – 70 år gammal
 • Antingen fast anställd, egenföretagare, förtidspensionär/pensionär
 • Inkomst på minst 10 000 kr / mån (deklarerad i Sverige)
 • Accepterar ej betalningsanmärkningar
 • Accepterar ej skuld hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden