Comboloan

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Översikt

Comboloan är en låneförmedlare som ger dig möjlighet till flera olika låneerbjudanden med en enda ansökan. Denna väletablerade låneförmedlingstjänst har funnits sedan 2000 och här kan du hitta den mest förmånliga räntan för ditt privatlån eller bolån.

Egenskaper och kvalitet

Comboloan är en låneförmedlare som startades år 2000 och har sedan dess hjälpt hundratusentals långivare att finna ett bra lån. Hos Comboloan kan du hitta de bästa förslagen för såväl bolån som konsumtionslån. Till början erbjöds endast hjälp för att finna det bästa bolånet medan privatlån är en nylanserad tjänst som Comboloan har utökat sin verksamhet med.

Det Comboloan hjälper dig med är att hitta det lån som har bäst ränta och mest förmånliga villkor för dig och dina behov som låntagare. Comboloan ger direkt intrycket av att vara en seriös låneförmedlingstjänst och de har en hemsida full av viktig information som du som långivare gärna vill ha i det stora beslutet att hitta rätt lånegivare.

Du kan ansöka om ett lån hos hela 10 olika långivare genom endast en enda ansökan. På så sätt sparar du såväl tid som registreringar hos UC. Hos Comboloan finner du några av de absolut bästa långivarna. i landet. Bland annat finns Brocc, TF Bank, Bluestep Bank och Credento. Comboloan arbetar ständigt med att lägga till fler banker och långivare i sitt utbud.

Så snart du har skickat in din ansökan till Comboloan tas en kreditupplysning hos UC och sedan får du svar från dina potentiella långivare inom 24 timmar. När du bestämt vilken långivare du vill acceptera ett lån hos signerar du låneerbjudandet med hjälp av ditt BankID. Comboloan har fått tillstånd av Finansinspektionen att bedriva låneverksamhet Sverige så här kan du känna dig helt trygg.

Om du har någon fråga angående Comboloan och deras service kan du kontakt deras kundservice där du snabbt får professionell hjälp. Du kommer i kontakt med kundservicen genom att fylla i det kontaktformulär som finns på hemsidan.

Fördelar

  • Möjlighet till låg ränta
  • Etablerad låneförmedlare

Nackdelar

  • Stort räntespann
  • Osäkerhet i kostnader som tillkommer
  • Registrering hos UC

Räntor

När du ansöker om ett lån genom Comboloan finns det en stor bredd i de räntor som erbjuds. Det beror på att varje enskild långivare som finns här har satt sin egen ränta. Det räntespann som finns är på mellan 2,99 – 26,08% i effektiv ränta. Vilken ränta du får bestämt av vilket lånebelopp du ansöker om och hur din privatekonomi ser ut.

Hos vissa långivare tillkommer det även extra avgifter för lånet. Bland annat en startavgift som kan vara på mellan 0 – 695 kr. Även en avi/månadsavgift på upp till 60 kr per månad kan tillkomma. Alla dessa små belopp är det viktigt att hålla koll på när du accepterar ett lån.

Ränteexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från långivaren:

Belopp: 250 000 kr

Löptid: 10 år

Nominell ränta: 6,55%

Start-/aviavgift: 0 kr

Effektiv ränta: 6,70%

Månadskostnad: 2 845 kr (120 betaln.)

Totalt att betala: 341 400 kr

Lånekostnad: 91 400 kr

Sammanfattning

Comboloan är ett bra val för dig som privatperson när det är dags att hitta ett privatlån eller ett bolån. Det denna tjänst hjälper dig med är att få en förmånlig ränta utan att behöva lägga ner mycket tid på att finna den. Comboloan gör jobbet åt dig och när du har skickat in din ansökan kontaktar de sina samarbetspartners för att hitta det bästa lånet för just dig och dina behov.

Du får snabbt svar, redan inom 24 timmar och du registreras endast en gång i UC trots att du kan få så många låneerbjudanden. Efter att du godkänt ett av de låneerbjudanden du fått betalar din valda långivare ut lånet, hur lång tid det dröjer beror på vilken långivare du valt.

Villkor

  • 18 år fyllda
  • Inget skuldkonto hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden