Favoritlån

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Bakgrund

Favoritlån är ett företag som förmedlar privatlån till de privatpersoner som vill låna pengar från 5 000 kronor upp till 600 000 kronor. Låntagaren har sedan upp till 15 år på sig att betala tillbaka lånet. Du kan med några enkla steg ansöka om ett lån men du binder dig inte till något i samband med din ansökan. Därefter får du skräddarsydda låneerbjudanden och du behöver inte uppge skälet varför du vill låna pengar. Det finns möjlighet att låna pengar för att samla alla dina smålån under ett och samma lån, eller för att exempelvis renovera din bostad.

Efter att Favoritlån har tagit emot ansökan kommer den matchas med erbjudanden från upp till 15 olika långivare. Varje erbjudande är baserat på din ekonomi och dina förutsättningar. Därefter väljer du vem du vill låna hos och du får ett besked inom kort om du får lånet godkänt eller ej. Vid godkänt lån sker utbetalning inom 1-3 dagar. Hur lång tid det tar beror på vald långivare, men framgår av låneerbjudandet.

Favoritlån marknadsförs och drivs av Axo Finans AB och är ett svensk företag som har sitt huvudkontor i Stockholm. Axo tillhör en av de bästa lånemäklarna i Sverige och har en lång erfarenhet att förmedla lån. Deras fokus ligger på att du som låntagare ska få en kundservice som är snabb, samtidigt som du får ett personligt bemötande.

Fördelar

  • Du jämför flera olika lånerbjudanden och väljer det du tycker är bäst
  • Är en unik matchmaker mellan dig och upp till 15 långivare
  • Pengarna utbetalas snabbt

Nackdelar

  • Kundservicen har stängt på lördagar
  • Du får låna efter dina ekonomiska förutsättningar

Räntor

Räntorna hos Favoritlån är individuella och bestäms efter att det har gjort en kreditupplysning. Den effektiva räntan kan ligga mellan 3,70 – 26,90%. Du kan fylla i en lånebarometer innan du ansöker som ger dig en uppskattning på vilken räntan och ungefärlig månadskostnad du kommer få.

Oavsett vilken ränta du får, så tillkommer det en startavgift på 495 kronor och en aviavgift på 35 kronor per månad.

Kundservice

Hos Favoritlån är kundservicen väldigt viktig. De försöker besvara dina frågor som du skickar in via ett frågeformulär inom 24 timmar, men oftast redan efter några timmar samma dag. De har öppet måndag till fredag kl. 08.30 – 18.00 och söndagar kl. 10.00 – 14.00.

Sammanfattning

Favoritlån är en lånemäklare som hjälper låntagare att kunna hitta långivare som uppfyller lånebehovet allra bäst. Du som låntagare får en matchning med upp till 15 olika långivare som är skräddarsydda efter ditt lånebehov. Det är lätt och smidigt att fylla i ansökan och görs på några minuter och du får svar inom en kort tid om du får ett lån eller inte. Fördelen är att det är gratis att ansöka om ett lån och framför allt så är det inte bindande. Var noga med att läsa villkoren som följer med.

Villkor

  • Sökande ska vara minst 20 år
  • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor
  • Vara fast anställd, ha ett eget företag, vikariat eller vara pensionär
  • Inte ha några skulder eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden