Ferratum

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Ferratum en mycket pålitlig och seriös långivare på den svenska och europeiska lånemarknaden. Detta företag har varit i lånebranschen sedan 2005. Under dessa 13 år har de samlat enormt stora kunskaper om vad låntagarna söker och vad som är bäst att erbjuda.

Detta har lett till att de utan problem varje år blivit godkända av både Konsumentverket och den svenska Finansinspektionen. Detta gör Ferratum till en av de äldsta och mest kunniga långivarna att vända sig till när du behöver ansöka om ett snabblån online.

Här kommer det inte spela någon roll om du är privatperson eller företagare. Hos Ferratum kan alla låna.

Privatpersoner erbjuds kreditlån mellan 1 000 – 50 000 kronor.

Företag erbjuds företagslån upp till 1 miljon kronor.

I denna artikel ska lån till privatperson behandlas, så att du vet vad som gäller när du vill låna hos en av lånemarknadens bästa långivare.

Fördelar

 • De använder sig inte av UC för kreditupplysningar.
 • Du kan få en kredit på upp till 50 000 kr.
 • Du kan låna pengar även om du har betalningsanmärkningar.

Nackdelar

 • Deras ränta är högre jämfört med resten av marknaden.
 • Du får inte har flera lån samtidigt.

Ansök om kontokredit upp till 50 000 kronor

Du som tidigare ansökte om lån hos Ferratum kunde välja mellan korta smslån eller kontokredit. Numera har detta förändrats och Ferratum erbjuder enbart kreditlån på den privata lånemarknaden.

Hur som helst är detta ingen som helst nackdel för dig när du lånar pengar. I jämförelse med ett traditionellt smslån, så kommer ett kreditkonto alltid att vara förknippat med fördelar.

Villkor för att låna hos Ferratum

När det gäller villkoren för att få ett lån beviljat hos Ferratum, så komer detta att vara några av de mest förmånliga på lånemarknaden. De villkor som måste uppfyllas ser du nedan:

 • Den som ansöker måste vara 21 år
 • Du måste ha ett bankkonto och ett registrerat mobiltelefonnummer på din folkbokförda adress.

Efter detta kommer det inte att finnas fler fasta krav på dig som ansöker om lån hos Ferratum. För att ett lån ska kunna beviljas så tas en kreditupplysning. Denna tas från Creditsafe, vilket betyder att du lånar utan UC hos Ferratum.

Kreditupplysningen samt din taxerade inkomst kommer att bli det som avgör om ditt lån beviljas, samt det som sätter gränsen för vad du får låna. Med Ferratum kan du vara säker på att en bra bedömning alltid utförs, då de gärna väljer att se utanför raderna och ger människor chanser istället för avslag.

Lån med betalningsanmärkningar hos Ferratum

Något som också är en stor fördel hos Ferratum är att du kan beviljas lån med betalningsanmärkningar. Här kommer de istället att se till din numvarande ekonomiska livsstil och förhållande.

På Ferratum förstår de att de betalningsanmärkningar du har, ligger kvar i många år. Under den tiden kan mycket i livet förändras. Något som du dock inte får ha kvar är ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden förknippat med en betalningsanmärkning.

Utbetalningar och öppettider samt support

Ferratum har generösa öppettider och grym support. Gällande utbetalningar kommer du som har konto i Nordea få utbetalning direkt såväl vardagar som lördagar och söndagar. För övriga banker gäller en utbetalningstid på 1-2 vardagar.

De öppettider som du finner hos Ferratum är följande:

Måndag – Fredag: 08.00-21.00

Lördag – Söndag: 11.00-17.00

Allmänna helgdagar som infaller på en vardag räknas som söndagar.

De två sätt som du kontaktar Ferratum support på är via e-post eller telefon.

När du vill låna pengar är detta ett av de bästa valen du har på den svenska lånemarknaden. Här får du verkligen en seriös långivare du kan lita på.

Villkor

 • Minst 21 år
 • Mobilabonnemang och bankkonto
 • E-postadress
 • Kreditvärdig enligt Ferratum

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden