Financier

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Financier erbjuder en smidig online-tjänst som gör det enkelt för dig att ansöka om och jämföra låneerbjudanden från flera långivare. När du gör en kostnadsfri låneansökan via Financiers hemsida skickas din ansökan till 22 långivare via Axo Finans, Financiers samarbetspartner. Med en enda UC-förfrågan kan du alltså få upp till 22 låneförslag att välja mellan.

Översikt

Genom Financier kan du få ett personligt lån utan säkerhet och få hjälp att hitta ett lån till bättre villkor så att du kan uppfylla dina drömmar. Du kan ansöka om ett lån på maximalt 600 000 kronor och enkelt välja det lån som passar dig bäst. Ansöker du på en vardag får du dina låneerbjudanden redan samma dag, därefter betalas lånet ut inom 1-3 bankdagar.

Fördelar

  • Snabb ansökan via hemsidan
  • Endast en kreditupplysning (UC)
  • Svar samma dag på vardagar
  • Ansökan är gratis och utan förpliktelser

Nackdelar

  • Åldersgräns på 20 år
  • Ingen egen kundtjänst
  • Inga betalningsanmärkningar

Villkor

För att ansöka om ett konsumentlån via Financier måste du vara över 20 år, ha minst 230 000 kronor i årlig inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar registrerade på dig. När du gör en ansökan görs endast en kreditupplysning hos UC.

Egenskaper och kvalitet

Låneansökan via Financier är gratis och utan några förpliktelser. Du kan alltså utan några konsekvenser för dig välja att tacka nej till de erbjudanden du får om du inte är nöjd. På ett par minuter fyller du i dina uppgifter via hemsidan, skickar in din ansökan och får svar samma dag (om ansökan görs på en vardag). Alla uppgifter sänds sedan krypterat till Axo Finans.

Axo Finans gör en kreditupplysning via UC och hämtar därefter in låneerbjudanden från de långivare som de samarbetar med. När du har fått dina låneerbjudanden kan du i lugn och ro jämföra villkoren och avgöra vilket lån som passar dig bäst.

Om du väljer att acceptera ett låneerbjudande från en av långivarna skriver du under och skickar tillbaka det till den valda långivaren. Pengarna betalas vanligen ut inom 1-3 arbetsdagar till det bankkonto du angett i din låneansökan.

Om du har några frågor eller funderingar gällande ansökningsprocessen erbjuder Axo Finans kundservice som kontaktas via telefon, kontaktformulär eller e-post. Du kan även välja att bli uppringd. Kundservice kan nås all dagar utom lördagar.

Ränta och avgifter

Financier har inga dolda avgifter utan det du får betala är en individuellt satt ränta, samt en uppläggningsavgift på 495 kronor och en aviavgift på 35 kronor/månaden. Räntan bestäms utifrån din återbetalningsförmåga och den risk långivaren tar med lånet. Spannet för den nominella räntan är 2,95 % – 26,00 % och för den effektiva räntan 3,7 % – 26,9 %.

Ränteexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från långivaren:

Belopp: 149 000 kr

Löptid: 13 år

Nominell ränta: 5,49%

Uppläggningsavgift: 495 kr

Aviavgift: 0-35 kr/mån

Effektiv ränta: 5,76%

Månadsavgift: 1 339 kr

Totalt att betala: 161 123 kr

Lånekostnad: 12 123 kr

Sammanfattning

Financier erbjuder en smidig, snabb och trygg tjänst för att ansöka om och jämföra privatlån online. Det görs genom samarbetspartnern Axo Finans som är godkänd av Finansinspektionen och endast samarbetar med godkända långivare.

När du gör en låneansökan via Financier görs endast en kreditupplysning hos UC, samtidigt som din ansökan behandlas av upp till 22 långgivare. Du kan ansöka om ett lån utan säkerhet på upp till 600 000 kr med en återbetalning på 1-18 år.

Villkor

  • Minst 230 000 kr i årlig inkomst
  • Minsta ålder 20 år
  • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden