Finansmatch

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Finansmatch ger dig de bästa förutsättningarna när du ska ansöka om privatlån eftersom din ansökan skickas till 38 olika långivare. Genom deras samarbete med den etablerade låneförmedlaren Advisa kan du vara säker på att få ta del av de mest attraktiva låneförslagen. A och O för Finansmatch är att kunna erbjuda en pålitlig och trygg service till dig som kund.

Fördelar

  • Enkel och kort ansökan
  • OK med betalningsanmärkningar
  • Upp mot 38 låneerbjudanden

Nackdelar

  • Ingen chatt eller telefon tillgänglig vid frågor

Villkor

För att kunna ansöka om ett lån via Finansmatch behöver några villkor vara uppfyllda. De grundläggande kraven är att du är minst 18 år, samt folkbokförd i Sverige. Långivare vill se att du har möjlighet att betala tillbaka ditt lån och därför är ett villkor att du ska ha en inkomst på minst 10 000 kr/månad. Du kan heller inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden.

Olika långivare har olika policys när det kommer till betalningsanmärkningar, men i och med det stora utbudet av aktörer är det möjligt att ansöka ändå. Du får dock räkna med en högre ränta och eventuellt ett lägre lånebelopp än du önskat.

Egenskaper och kvalitet

Finansmatch erbjuder en enkel och snabb lösning för att jämföra och ansöka om lån. Hela hemsidan är upplagd för att göra det enkelt för dig. Du kan ansöka om lån för flera olika ändamål, både för kapitalvaror som bil, båt och motorcykel och för annan konsumtion. Du kan också låna till sjukvård, renovering eller om du har planer på att gifta dig med en stor fest.

Att ansöka är enkelt och du gör det genom ett formulär direkt på sidan. När du har fyllt i grundläggande information är det bara att skicka iväg din ansökan. Det är då samarbetspartnern Advisa som tar över rodret och samlar in låneförslag från sina 38 långivare. Du kan välja på lånebelopp mellan 5 000 och 600 000, med en återbetalningstid på 1 till 18 år.

Efter att kreditupplysning gjorts och din ansökan skickats till långivarna kommer det börja trilla in låneförslag och du kan enkelt välja det du tycker är bäst. Om du har några frågor hittar du många svar på Finansmatchs hemsida. Du kan också välja att mejla till dem. För frågor som rör själva ansökningsprocessen och låneförslagen finns Advisa till din hjälp.

Ränta och avgifter

Räntan bestäms utifrån din betalningsförmåga, men räntespannet är i dagsläget 2,95 – 26,05 %. I sammanställningen av låneförslagen specificeras ränta och andra avgifter som gäller för dig och du kan välja det billigaste alternativet.

Ränteexempel

Om du ansöker om ett privatlån på 310 000 kronor med en löptid på 12 år kan du erbjudas en effektiv ränta på 7,28 %. Lånet innefattar då inte någon uppläggnings- eller aviavgift. Månadskostnaden blir 3 196 kronor och den totala kostnaden för lånet 460 260 kronor. Det ger dig i slutändan en lånekostnad på 150 260 kronor. Det slutgiltiga erbjudandet kan dock variera.

Sammanfattning

Finansmatch är ett bra sätt att jämföra privatlån och hitta bäst ränta. Genom samarbetet med Advisa behöver du inte oroa dig för att något ska gå fel då de är en etablerad låneförmedlare med ett av marknadens största utbud av långivare. Inkomstkravet är lågt så det finns goda möjligheter till ett positivt besked. När du ansöker kommer endast en kreditupplysning genomföras, samtidigt som du kan få nästintill 40 olika låneförslag.

Villkor

  • Minst 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Minst 10 000 kr/mån inkomst
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden