Lånemarknad.se

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Lånemarknad.se är en marknadsplats för jämförelse av privatlån. Med en attraktiv och tydlig hemsida ansöker du tryggt och enkelt. Endast en UC tas och du får låneförslag från upp mot 40 långivare. Därefter väljer du det lån som har lägst ränta och bäst villkor. Betala inte mer än du måste för ditt privatlån – jämför marknadens ledande aktörer på Lånemarknad.se!

Lånemarknad.se ägs av Advisa och marknadsför deras tjänst. Din låneansökan hanteras därför av Advisa. 

Fördelar

  • Låneförslag från flera långivare
  • Ansök med betalningsanmärkning
  • Samla mindre lån och krediter
  • Jämför gratis - inte bindande

Nackdelar

  • Chatt saknas

Villkor

För att kunna ansöka om privatlån via Lånemarknad.se behöver du vara minst 18 år gammal, ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor från en anställning och inte ha skuldsaldo hos Kronofogden. Betalningsanmärkningar är inget hinder.

Egenskaper och kvalitet

Det är lätt att ansöka om lån på Lånemarknad.se och du kan känna dig trygg med att din ansökan hanteras säkert, samt att många långivare kommer få chansen att erbjuda dig lån. Ansökningsprocessen är enkel och sidan har bra stöd i form av frågor och svar. Det finns även en kundtjänst du kan rådfråga innan och under låneprocessen, alla veckans dagar.

Hos Lånemarknad.se kan du ansöka om ett lån utan säkerhet från 5 000 till 600 000 kronor, med en återbetalningstid på upp mot 15 år. Efter inskickad ansökan är det samarbetspartnern Advisa som tar över processen och kontaktar samtliga 38 långivare. Du får låneförslag från alla långivare inom 24 h och pengarna betalas ut 3-5 bankdagar efter undertecknat avtal.

Om du behöver samla mindre lån till ett större privatlån med attraktiv ränta hittar du en hel sida hos Lånemarknad.se där du får hjälp att göra just detta. På så sätt kan du sänka din månadskostnad och minska antalet fakturor du måste hålla koll på.

Ränta och avgifter

Det är framförallt din kreditvärdighet som lägger grunden för den ränta du erbjuds. Du kommer få erbjudanden som varierar i både ränta och avgifter, men i låneförslagen kan du enkelt se och jämföra kostnaderna. Räntespannet bland långivarna ligger idag mellan 2,95 och 26,05 %. Uppläggningsavgift kan vara allt från 0 till 600 kronor, och aviavgift 0 – 40 kronor.

Ränteexempel

Följande är ett låneexempel från Lånemarknad.se. Om du lånar 100 000 kronor med en återbetalning på 18 år kan du få en nominell ränta på 4,9 %. Med 0 kronor i uppläggnings- och aviavgift blir den effektiva räntan 5,01 %. Det resulterar i en total kostnad på 150 692 kronor och en månadskostnad på 698 kronor (216 betalningar). Lånekostnaden blir 50 692 kronor.

Sammanfattning

Lånemarknad.se erbjuder dig en attraktiv marknadsplats för att enkelt och snabbt jämföra privatlån hos flera långivare. Genom sitt samarbete med Advisa når din ansökan ut till många populära aktörer som kan erbjuda dig attraktiva lånevillkor.

Den etablerade och populära låneförmedlaren Advisa står bakom Lånemarknad.se och hanterar alla ansökningar som görs. Advisa grundades redan 2011 och har tillstånd från Finansinspektionen att förmedla privatlån till konsumenter.

Lånemarknad.se är designad för att göra ansökningsprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig, samtidigt som du maximerar chanserna att få marknadens bästa villkor på ditt privatlån. Ta del av erbjudanden från 38 hela låneaktörer!

Villkor

  • 18 år fyllda
  • Inkomst minst 10 000/mån
  • Inget skuldsaldo Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden