NextFinance

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Översikt

NextFinance är en låneförmedlare som kan ge dig hjälp att få över 20 olika låneerbjudanden genom en och samma ansökan. Din ansökan är gratis och sker smidigt genom deras hemsida. Next Finance samarbetar med Freedom Finance och det är deras låneförmedlingstjänst som de förmedlar genom sin hemsida.

När du ansöker om ett lån genom NextFinance så är det Freedom Finance som sköter din låneansökan och alla processer runt om denna. Med tanke på att det finns över 20 olika banker och långivare att låna från så har du en stor chans att få din låneansökan godkänd och minst ett erbjudande.

Fördelar

  • Gratis ansökan
  • 20 olika låneerbjudanden
  • Snabb handläggning

Nackdelar

  • NextFinance är ej kreditgivare
  • Stort räntespann
  • Uppger ej sina samarbetspartners

Egenskaper och Kvalitet

NextFinance är en relativt ny låneförmedlare på marknaden. Den tjänst som de marknadsför, tillhörande Freedom Finance, har dock ett gott rykte i branschen och lång erfarenhet. Det är dessutom möjligt för de flesta att ansöka genom NextFinance då de har låga ansökningskrav. Det beror på att alla de över 20 olika långivarna har olika villkor och NextFinance har därför de lägsta villkoren som krav.

För att ansöka genom NextFinance måste du ha fyllt 18 år och vara svensk medborgare med folkbokföring på en svensk adress. Du måste ha en inkomst på minst 100 000 kr per år för att anses kunna återbetala ditt lån i tid. NextFinance godkänner ej någon tidigare skuld hos Kronofogden eller någon pågående tvist. Dessa krav är de som tillhör Freedom Finance, alltså den tjänst som NextFinance marknadsför.

De olika bankerna beslutar sedan om du uppnår de krav de ställer eller ej när de mottar din låneansökan.

Du kan ansöka om mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Lånet är ett privatlån som tas utan krav på säkerhet. Om du väljer att ansöka om ett högt lånebelopp kan du ansöka tillsammans med en medlåntagare. Du har mellan 1 till 20 år på dig att återbetala ditt lån. Löptiden beror på vilken bank du lånar hos och hur stort ditt lånebelopp är.

Då NextFinance är relativt ny på lånemarknaden är det inte många som känner till deras tjänst. Freedom Finance är dock ett känt namn i branschen som inger trygghet och seriositet. Det är denna du får ta del av även när du ansöker via NextFinance. NextFinance kommer att hjälpa dig att hitta den bästa räntan och de bästa villkoren. Trots att du endast skickar in en ansökan kan du få många erbjudanden om lån.

Istället för att få många registreringar hos UC ser NextFinance till att endast en kreditupplysning tas.

Räntor

De räntor som gäller hos de olika bankerna och långivarna varierar stort beroende på vem du lånar hos. Den effektiva räntan ligger på mellan 2,99 – 34,36%. Vilka extra avgifter som tillkommer i form av uppläggning och avi varierar mellan de olika bankerna.

Ränteexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från långivaren:

Belopp: 180 000 kr

Löptid: 10 år

Månadsavgift: 2 058 kr (120 avbet.)

Nominell ränta: 6,65 %

Effektiv ränta: 6,86 %

Uppläggningsavgift: 0 kr

Aviavgift: 0 kr/månad

Totalt att betala: 246 915 kr

Lånekostnad: 66 915 kr

Sammanfattning

NextFinance är en bra tjänst om du vill få så många låneerbjudanden som möjligt med endast en UC. Istället för att själv jämföra lån gör NextFinance jobbet åt dig. Enkel kostnadsfri ansökan och trygga Freedom Finance kommer behandla din ansökan.

Villkor

  • Från 18 år
  • Ingen betalningsanmärkning
  • Svensk medborgare och folkbokföring

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden