OKQ8 Bank

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

OKQ8 Bank är banken för dig som vill ha en personligare upplevelse. De är endast verksamma i Sverige, vilket genererar en stor trygghet för dig som kund. Här kan du få ett relativt högt lån utan säkerhet, till en låg räntekostnad och noll avgifter. Blir du lånekund hos OKQ8 får du dessutom en tankning på 500 kr att använda dig av på någon av deras stationer.

Naturligtvis står OKQ8 Bank under tillsyn av Finansinspektionen, vilket innebär att de är en verifierat trygg långivare.

OKQ8 Privatlån

Hos OKQ8 Bank kan du låna från 20 000 kr och ända upp till 350 000 kr utan säkerhet, samtidigt som de erbjuder en bra ränta – ända ned till 3,89 %. Du kan välja på en lånetiden från 2 år och upp till 12 år. Dessutom får alla nya lånekunder en kostnadsfri tankning till ett värde av 500 kr hos någon av OKQ8:s bemannade stationer som finns placerade landet över.

Fördelar

  • Låg ränta
  • 0 kr uppläggningsavgift
  • 0 kr aviavgift (vid e-faktura)
  • Flexibel återbetalningstid

Nackdelar

  • Ej betalningsanmärkningar
  • Max 350 000 kronor

Låna hos OKQ8

Hos OKQ8 kan du se fram emot en snabb och smidig ansökan, som du fyller i med hjälp av ditt BankID. Privatlånet har en fördelaktig ränta som sätts individuellt och det finns god information på hemsidan om lånet så att du kan sätta dig in i alla villkor ordentligt innan du ansöker. Efter ansökan görs en kreditupplysning och du får därefter svar på om lånet beviljats.

Efter godkänd låneansökan betalas lånet ut via Swedbanks utbetalningstjänst. För de låntagare som inte är anslutna till denna tjänst betalas lånet ut via avi som skickas till kundens adress. Om du som kund skulle vilja använda dig av OKQ8s andra tjänster finns dessutom möjligheten att skaffa ett kreditkort hos banken – för att ha allt samlat på samma ställe.

Du når OKQ8 på telefon alla helgfria vardagar mellan kl. 08.30–17.00, eller mejlar med din fråga.

Ränta och avgifter

Räntan för ett lån hos OKQ8 Bank sätts individuellt utifrån låntagarens återbetalningsmöjligheter. Oavsett om du hamnar i den lägre eller den högre delen av räntespannet, är räntan ändå relativt låg. I dagsläget varierar räntan mellan 3,89 % – 7,89 %. Vad gäller andra avgifter bjuder OKQ8 dig som låntagare på uppläggningsavgiften och om du väljer e-faktura tillkommer inte någon avgift där i heller. Vill du hellre ha en faktura i pappersformat är kostnaden 35 kr/avi.

Ränteexempel

Vid ett lånebelopp på 100 000 kr med 5 års återbetalningstid med exempelränta på 5 % (effektiv ränta 6 % inkl aviavgift) blir det totala beloppet att betala 115 560 kr, vilket motsvarar en månadskostnad på 1 926 kr. Räntan är rörlig.

Sammanfattning

Om du är ute efter ett smidigt lån där du inte behöver oroa dig för hög ränta eller extraavgifter varje månad så är ett lån från OKQ8 helt klart något att överväga. Med en ränta som ligger i det lägre spannet och noll extraavgifter varje månad (förutsatt att du väljer e-faktura) tillhör de helt klart den billigare skaran av lån. OKQ8 är en bank med schyssta villkor och en bra ränta.

Villkor

  • Minst 20 år (18 år vid två låntagare)
  • Årlig inkomst om minst 125 000 kr
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden