OPR Privatlån

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

OPR Privatlån erbjuder sina kunder flexibla och säkra annuitetslån. OPR Privatlån skapades så sent som år 2018 och ägs utav OPR-Finance AB som har lång erfarenhet av lån.

OPR Privatlåns tjänster

OPR Privatlån erbjuder som man hör på namnet privatlån till privatpersoner. Man kan låna mellan 10 000 kr och 100 000 kr. Den återbetalningsperiod man kan välja mellan är 1 och 5 år.

För att få ett lån godkänt av OPR Privatlån så kan man inte ha någon tidigare betalningsanmärkning, då de anser att det innebär en för dålig återbetalningsförmåga. Ej heller en skuld hos Kronofogden accepteras.

Snabb och smidig ansökan

Det tar endast fem minuter att fylla i sin ansökan hos OPR Privatlån och man signerar den enkelt med sitt mobila BankID. Därefter får man omgående ett preliminärt besked och ett slutgiltigt besked kommer så snart en kreditupplysning har genomförts.

OPR Privatlån använder sig utav UC:s tjänst för att genomföra en kreditupplysning på sina låntagare.

När man har mottagit ett lånebesked och accepterat detta, så utför OPR Privatlån en transaktion av det lånade beloppet som dyker upp inom 1-2 vardagar.

Grundvillkoren för ett lån hos OPR Privatlån

För att kunna ansöka om ett lån så kräver OPR Privatlån att låntagaren är mellan 23 och 70 år gammal. Låntagaren behöver dessutom vara svensk medborgare boendes i Sverige.

Låntagaren måste ha en uppgiven årlig inkomst om minst 160 000 kr och tyvärr så accepteras det inte att man har en betalningsanmärkning.

Fördelar

 • Du får ett svar mycket snabbt på din ansökan.
 • Deras moderbolag är välkänt inom branschen.
 • Deras kundtjänst är en av de bättre på marknaden.

Nackdelar

 • Du får inte ha betalningsanmärkningar.
 • Räntan de erbjuder är varken den bästa eller sämsta på marknaden.
 • Din årsinkomst måste vara över 160 000 kr.

Räntor och avgifter

OPR Privatlån tar ut en mängd olika avgifter utöver räntan, vilket är bra att känna till. Bland annat så tar OPR Privatlån ut en uppläggningsavgift på 695 kr och en aviavgift på 39 kr per avi. Detta leder snabbt till att lånet blir dyrare.

Den nominella årsräntan hos OPR Privatlån är 29,9% och denna är rörlig vilket innebär att den kan ändra sig under lånets återbetalningsperiod.

Räkneexempel med exempelränta

Om man ansöker om ett lån på 30 000 kr hos OPR Privatlån så kan man be om en återbetalningstid på 48 månader. För detta får man då en rörlig, nominell årsränta på 29,9% och en effektiv ränta på 39,12%.

Den månatliga återbetalningen blir då på 1 142,42 kr och denna summa ska återbetalas under 48 månader. Det totala beloppet att återbetala blir då 54 836 kr inklusive alla avgifter vilket innebär att kostnaden för lånet blir 24 836 kr.

Med de höga räntorna som OPR Privatlån erbjuder så är det viktigt att inte låna mer än vad som är nödvändigt och vad man vet med sig att man har möjlighet att återbetala.

Kundservice med öppet varje dag

OPR Privatlån erbjuder sina kunder en kundservice med duktiga medarbetare som hjälper till att svara på frågor och fylla i ansökan. Förutom sin kundservice så har OPR Privatlån även lyckats skapa en enkel och lättöverskådlig hemsida där man finner den mesta informationen som man kan tänkas behöva.

OPR Privatlåns kundservice håller öppet alla dagar i veckan så att de alltid ska gå att nås. Måndag till fredag är de på plats mellan kl. 09:00 och 17:00. På lördagar och söndagar håller de öppet kl. 12:00 till 15:00.

De kan nås per telefon på nummer 0850100650 eller via mejl på kundservice@oprprivatlan.se.

Villkor

 • Låntagaren måste vara svensk medborgare, ha ett svenskt personnummer och folkbokförd i Sverige.
 • Låntagaren behöver ha ett svenskt bankkonto.
 • Låntagaren måste vara minst 23 år fyllda.
 • Låntagaren måste ha en deklarerad årsinkomst om minst 160 000 kr.
 • Låntagaren kan inte inneha någon betalningsanmärkning från tidigare.
 • Ett skuldkonto eller en pågående tvist hos Kronofogden accepteras inte.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden