Paymark Finans

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Paymark Finans är en relativt nylanserad lånetjänst och kom fram i samarbeta med Thorn Svenska AB. Thorn Svenska driver många välkända kreditsajter och har erfarenhet som kreditgivare ända sedan 1970. Därmed kan du känna dig trygg med att låna genom Paymark Finans trots dess nytillkomna status.

Egenskaper och kvalitet

Hos Paymark Finans kan du känna dig helt trygg när du lånar pengar. Paymark Finans kommer att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen på lån. Så snart du har skickat in din ansökan får du ett svar redan inom en timme under kundtjänstens öppettider. Vid godkänd ansökan signerar du avtalet med hjälp av ditt BankID och ansökan sker inom 1-2 vardagar.

Paymark Finans samarbetar med Thorn Svenska. Thorn Svenska har funnits i nästan 50 år vilket ger dem en otroligt stor erfarenhet av att erbjuda lån till svenska privatpersoner. Men en välkänd kreditgivare som utstrålar seriositet kan du känna dig helt lugn och säker hos Paymark Finans.

Hos Paymark Finans kan du låna mellan 10 000 kr och 150 000 kr och du har hela 120 månader på dig att återbetala lånet. Därmed anses du ha gott om tid att i lugn och ro kunna betala tillbaka utan att känna dig stressad. Du kan enkelt sköta din återbetalning via autogiro.

Thorn Svenska är kreditgivaren och de godkänner en mycket stor del av de låneansökningar som kommer in. Paymark Finans har enkla krav på dig som låntagare och så länge som du uppfyller dessa ska du inte ha några problem att få ditt lån godkänt. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och du kommer inte att riskera att få dina personuppgifter utlämnade.

Paymark Finans erbjuder en kundtjänst som finns tillgänglig för dig mellan måndag till lördag. På så sätt kan du snabbt få råd och hjälp. Du når den kunniga kundtjänsten vi telefon eller mejl. Öppettiderna är vardagar mellan kl. 08:00 – 18:00 och lördag mellan kl. 10:00 – 16:00.

Fördelar

  • De erbjuder betalningsfria månader
  • De har en bra ränta jämfört med marknaden.
  • Du får ett besked inom en timme på din låneansökan.
  • De har utbetalningar som sker samma vardag.

Nackdelar

  • De erbjuder inte kundtjänst på helgerna.
  • Det finns många olika avgifter som tillkommer.
  • Det har en sparsmakad webbplats.

Räntor

Hos Paymark Finans finns det ett stort räntespann. Den nominella årsräntan ligger på mellan 6,84 % – 21,60 %. Den effektiva räntan ligger på mellan 7,42 % – 29,49 %. Vilken ränta du kan få beror på din privatekonomi.

Det tillkommer även olika avgifter till lånekostnaden. En uppläggningsavgift om 595 kr tas ut. Dessutom tillkommer en administrativ avgift om 19 kr per månad vid betalning via autogiro annars en administrativ avgift om 39 kr per månad.

Räkneexempel

Hos Paymark Finans kan du ansöka om att låna 24 000 kr med en löptid på 82 månader. Det tillkommer då en månadsavgift för administration på 19 kr per månad för autogiro och en uppläggningsavgift på 595 kr som engångssumma. Den totala månadskostnaden blir på 595 kr per månad och det totala beloppet att återbetala på 48 800 kr. Du får en fast, nominell ränta på 21.60 % och en effektiv ränta på 26,59 %.

Sammanfattning

Hos Paymark Finans hittar du en lånetjänst som du kommer att känna dig nöjd och trygg med. Med kreditgivaren Thorn Svenska kommer du låna av ett företag med 50 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder.

Med långa löptider och konkurrenskraftiga räntor så är Paymark Finans ett bra val. Ditt lån är ett konsumtionslån utan säkerhet vilket innebär att du är fri att spendera dina lånade pengar på valfritt ändamål. Med förmånliga krav på dig som låntagare och snabb behandling av din ansökan kommer du att få en smidig låneprocess hos Paymark Finans.

Villkor

  • Ha fyllt 20 år
  • Inte ha något skuldkonto hos Kronofogden
  • Ingen tidigare betalningsanmärkning

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden