re:member

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Översikt

En av anledningarna till Re:members höga popularitet, är p.g.a deras mycket förmånliga kreditkort som gjort stor succé ute på lånemarknaden. Nu erbjuder de även privatåln för lån på upp till 350 000 kr.

Fördelar

Trygg långivare
Tydliga räntor
Informativ hemsida

Nackdelar

Ej öppet på helger

Villkor

Re:member erbjuder bra och dessutom väldigt generösa villkor för dig som vill låna pengar. Du måste vara minst 18 år gammal, inte ha några betalningsanmärkningar sedan tidigare, och ha en årsinkomst om 120 000 kr. Dessa krav är väldigt grundläggande och tydliga, men som sagt också väldigt generösa, med tanke på det höga lånetaket.
Däremot ser de mycket till din ekonomiska bakgrund, bl.a. räknar dom på hur mycket skulder du haft sedan tidigare, och om du haft betalningssvårigheter.

Egenskaper och kvalitet

Kvaliteten på denna tjänsten håller ytterst hög kvalitet. Detta beror på sina stora kompetens och bakgrund inom lån och krediter, samt att det är ett stort och väletablerat bolag, som dessutom är mycket välkänt.

Hemsidan är mycket enkel att navigera på och innehåller all typ av information du som kund vill och kan behöva veta inför, under och efter ett lån. Ansökningsprocessen är snabb och enkel att genomföra.

Re:member är ett varumärke till det stora bolaget Entercard Sverige AB, som funnits sedan 2004 och är än idag ett stabilt och kraftigt ökande företag med en omsättning på 1,5 milijarder och en vinstmarginal på ca 30%. Man kan alltså dra slutsatsen av att detta bolaget går mycket bra.

Re:member erbjuder liksom många andra väletablerade banker bra kundservice, men p.g.a sin storlek hade man kunnat önska att de även haft kundtjänst på helger. Inte heller erbjuder de service via mail, utan är endast kontaktbara per telefon. Detta får dem ett minus för.

Hos Re:member kan du förutom ordna kreditkort och låna pengar även samla dina lån för att minska den månatliga kostnaden.

Antalet godkända ansökningar hos Re:mmeber är också mycket höga. De godkänner statistiskt sett fler ansökningar, än vad de flesta andra långivare som erbjuder privatlån gör. Och har du en sund ekonomi, en fast inkomst utan tidigare ekonomiska besvär, har du mycket goda chanser att få ditt lån beviljat.

Räntor

Räntan sätts individuellt och hamnar då mellan 4,95% – 19,95%. Denna ränta sätts först efter att en ekonomisk bakgrunds koll på dig som låntagare gjorts, samt kreditbedömning.

Räkneexempel

Vid ett lån om 120 000 kr, under 8 år, hamnar du på en individuell ränta mellan 4,95% – 19,95% (beroende på vad du vill betala per månad), den effektiva räntan hamnar då mellan 6,28% – 22,48%. Det totala lånebeloppet blir då 148.831 kr – 244.599 kr.

Sammanfattning

Re:member är en mycket trygg och stabil bank som erbjuder privatpersoner både lån och krediter.
De har sedan sin start 2004 visat på en mycket starkt ökande tillväxt, och har även ökat i popularitet bland låntagare. Trots att räntan är aningen högre än hos de flesta andra långivare, vinner de på sin trygghet och personliga engagemang.

Du kan låna mellan 10 000 kr upp till 350 000 kr i 1 – 12 år.
Kraven på dig som låntagare, är väldigt grundläggande och kan också ses som mycket generöst, med tanke på det höga lånetak som erbjuds. Däremot ser de mycket på din ekonomiska bakgrund innan de väljer att bevilja ditt lån.

Re:member erbjuder två olika sorters privatlån. Dels ett s.k. ”konsumtionslån” där du kan låna utan säkerhet och själv bestämma syftet för lånet. Det andra lånet som erbjuds är ett annuitetslån, där du alltid betalar ett lika stort belopp vid varje betalningstillfälle ända till hela återbetalningsbeloppet är färdigbetalt.

Re:member en mycket populär långivare både vad gäller deras relativt nya lånetjänst, men givetvis också p.g.a sina förmånliga priser på kreditkort. Med en så pass ökande tillväxt, kan man inte göra annat än att ge denna långivare ett högt betyg.

Villkor

  • Lägsta ålder 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • 120.000 kr i årlig inkomst
  • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden