Sevenday

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

SevenDay erbjuder lån upp till 500.000 kr. Till skillnad från många andra långivare, erbjuder Sevenday en prisgaranti, d.v.s att om du hittar någon med bättre ränta hos någon annan långivare med privatlån, matchas din ränta hos SevenDay med denna.

Fördelar

  • Erbjuder prisgaranti
  • Tryggt bolag

Nackdelar

  • Ej öppet på helger

Villkor

För att bli beviljad ett lån hos SevenDay krävs att du uppfyller en rad olika krav. Först och främst krävs det att du är minst 20 år gammal. Du ska ha en årlig inkomst från en fast anställning, eget företag eller pension på minst 120 000 kronor och inte ha några betalningsanmärkningar, skuld hos Kronofogden sedan tidigare eller för tillfället ha ett SMS-lån. Vidare krävs att du har varit folkbokförd i Sverige de senaste tre åren. Ansöker du om lån tillsammans med någon godkänns detta endast i de fall du och din medsökande är folkbokförda på samma adress.

Dessa villkor kan anses vara ärtt höga, men är samtidigt rätt sunda och normala för en lite mindre långivare såsom SevenDay. Det är ofta de större bankerna och långivarna som inte har lika hårda villkor, då de har en mer stabil bakgrund och erbjuder ofta också andra typer av lån.

Egenskaper och kvalitet

SevenDay är inte en av de mest populära långivarna här på Lånapengar.com, däremot har vi sett en liten ökning under det senaste och hoppas på att denna siffran fortsätter stiga. Tidigare har inte SevenDay lagt så mycket fokus på att marknadsföra sig, men det kan troligen vara en av anledningarna till varför vi ser en statistisk uppgång för dem.

Att ha en prisgaranti är inte heller en av de vanligare egenskaperna bland de mindre långivarna. Och de är dessutom först på markanden med att erbjuda detta. Med en prisgaranti visar SevenDay var de har lagt sitt fokus och att de garanterar att deras ränta är den lägsta, vilket troligen också kan vara en faktor till varför allt fler väljer att ansöka om lån hos dem.

Antalet godkända ansökningar har gått lite upp och ner, då de alltid varit väldigt noga med sin kreditgivning. Men under den senaste tiden har man kunnat se en viss förbättring av antalet godkända ansökningar. Siffror påvisar att SevenDay växer sig större och att de troligen marknadsför och säljer in sin tjänst hos potentiella kunder, hårdare än någonsin.

SevenDay har en väldigt välstrukturerad och informativ hemsida med innehåll som kan svara på många av dina frågor. De ska ha en stor eloge för sitt upplägg, som passar både yngre och äldre kunder. Under menyn för respektive område hittar du alla underkategorier till ditt menyval. Av oss på Lånapengar.com får de högt betyg för sin hemsidas utseende och utformande.

Förutom att låna pengar kan du även välja att samla dina lån för att sänka dina totala månadskostnader. I övrigt erbjuder de privatlån, billån samt sparande i olika former.

Hos SevenDay kan du även ansöka om en betalningsfri månad. Detta är en tjänst du kan utnyttja för att minska dina utgifter de månaderna du vet att du behöver pengar till annat. Du kan utnyttje upp till tre betalningsfria månader per år. Dock inte två månader efter varandra.

Som låntagare kan kan man känna sig trygg med att låna hos SevenDay. De driver en stark verksamhet med bra värderingar, och som vi ser en kontinuerlig och jämn tillväxt i. SevenDay är ett helägt dotterbolag till Ekspres Bank Danmark som i sin tur ägs av BNP.

Ränta

Räntan är individuell och bestäms först efter de har gjort en kreditprövning. En individuell ränta innebär att långivaren erbjuder de mest förmånliga villkoren baserade på dina ekonomiska förutsättningar. För nuvarande står den från 3,45% upp till 9,95%. Den effektiva räntan är beräknad mellan 4,95% upp till 11,26. Återbetalningstiden för ett lån är mellan 1 – 12 år.

Räkneexempel

Vid ett lån på 80 000 kr och en löptid på 5 år, hamnar räntan på 5,95%. Din månadskostnad blir då 1554 kr.

Sammanfattning

SevenDay är ett tryggt och stabilt bolag med rötter i det danska bolaget Ekspres Bank Danmark. Denna långivare har inte varit särskilt populär, men kan också bero till stor del på att de inte koncentrerat sin marknadsföring på den svenska markanden förrän nu. På senare tid kan vi se en jämn men stabil ökning av svenska låneansökningar hos SevenDay.

SevenDay erbjuder olikt andra långivare en prisgaranti. Faktum är att de just nu är ensamma på marknaden om att erbjuda detta, vilket också visar på att de har en trygg och stabil bakgrund i två väletablerade företag.

Vad man också blir erbjuden som kund hos SevenDay är en betalningsfri månad. Detta hör inte heller till de vanligaste erbjudanden för mindre långivare, men är ett väldigt generöst kundanpassat erbjudande som många utnyttjar de månader de har lite sämre med pengar (ex. Januari och augusti).

Som kund till SevenDay kan man känna sig helt trygg. Vi på lånapengar anser att allt det som erbjuds, visar på en mycket stabil långivare som har många års erfarenhet inom finansbranschen.

Villkor

  • Minst 20 år
  • 120.000 kr i årsinkomst
  • Ej betalningsanmärkningar
  • Ej har skuld hos Kronofogden
  • Svensk medborgare

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden