Superfinans

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Superfinans är en låneförmedlare som med en enkel ansökan från din sida matchar dig med ditt perfekta lån genom att jämföra låneerbjudanden från flera noggrant utvalda svenska långivare. Det tas endast en kreditupplysning och därefter väljer du det erbjudande som passar din ekonomiska situation bäst. Du kan låna från 5 000 och upp till 600 000 kronor.

Fördelar

  • Ansökan är ej bindande
  • Jämför många långivare
  • Enkel ansökningsprocess

Nackdelar

  • Kreditupplysning via UC
  • Endast kundtjänst via kontaktformulär

Villkor

För att få låna pengar genom Superfinans måste du vara minst 18 år gammal och du ska vara fast bosatt i Sverige, samt ha ett svenskt personnummer och svenskt bankkonto. Resterande kriterier varierar beroende på val av långivare i jämförelsen.

Det innebär till exempel att vissa långivare kan godkänna betalningsanmärkningar, medan andra inte gör det. Kraven för respektive långivare i jämförelsen kommer framgå när Superfinans hanterat din ansökan och du har fått dina erbjudanden.

Egenskaper och kvalitet

Det mest fördelaktiga med att använda Superfinans är att du med en enda kreditupplysning kan jämföra lån från flera svenska banker och långivare. Det gör att du kan få konkurrenskraftiga erbjudanden som du enkelt jämför. Därefter är det bara att välja det privatlån som är mest fördelaktigt för just dig. Efter signerat avtal hos långivaren betalas pengarna ut.

Ansökningsprocessen är smidig och allt sköts över nätet, vilket gör att du får snabba svar. Först behöver du fylla i hur mycket du vill låna och till vad, följt av dina personliga uppgifter. När Superfinans hanterat din ansökan kommer dina erbjudanden presenteras. Slutligen får du fylla i en fullständig ansökan hos långivaren som du tyckte hade det bästa erbjudandet.

Hur snabbt utbetalningen av pengarna därefter sker beror på vilken långivare du valt att lägga ditt lån hos.

Ränta och avgifter

Vilken ränta du får, och eventuella avgifter, beror på ditt val av långivare och dina ekonomiska förutsättningar, då räntan sätts individuellt. Du kommer tydligt att informeras om räntan och avgifter med varje lån du erbjuds. Spannet för den nominella räntan är i dagsläget 2,95 till 29,5% och för den effektiva räntan är det 2,99 till 33,83 %.

Ränteexempel

Vid annuitetslån på 100 000 kronor med 14 års löptid kan du få en rörlig årsränta på 7,9 %. Med 0 kr i uppläggnings- och aviavgift blir den effektiva räntan 8,19 %. Totalt belopp att betala blir 165 589 kr och månadskostnaden 986 kr.

Sammanfattning

Det här är en smidig lösning för dig som inte vill jämföra lån mellan olika kreditgivare på egen hand – eftersom Superfinans gör det åt dig. Därmed kan du enkelt hitta det privatlån som är bäst för just dig. Det är gratis att jämföra och ingen ansökan är bindande. Superfinans är i grunden ett danskt varumärke med sitt huvudkontor i Danmark och ägs av Firstborn Capital.

Villkor

  • Minst 18 år
  • Svenskt personnummer
  • Svenskt bankkonto
  • Fast bosatt i Sverige

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden