Wästgöta Finans

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Missa inte! Just nu bjuder Wästgöta Finans på uppläggningsavgiften (du sparar 250 kr).

Hos Wästgöta Finans kan du låna upp till 300 000 kronor utan säkerhet, med upp 10 års återbetalningstid och utan UC. Långivaren hör till samma koncern som den välrenommerade kedjan Jula, som har funnits på marknaden sedan 1979.

Översikt

Wästgöta Finans är en del av Jula och finns till för att du som hemmafixare ska kunna få en skjuts att förverkliga dina mål. Här kan du tryggt och smidigt låna från 30 000 och upp till 300 000 kronor med en återbetalningstid på 2 till 10 år. Ditt lån är flexibelt och du kan enkelt ändra återbetalningstid, betala av ditt lån i förtid eller nyttja upp till två betalningsfria månader.

Fördelar

  • Smidig ansökningsprocess
  • Svar på ansökan direkt
  • Utbetalning inom 1-3 bankdagar
  • Privatlån utan UC (Bisnode)

Nackdelar

  • Inga betalningsanmärkningar tillåts

Villkor

För att beviljas privatlån hos Wästgöta Finans behöver du först genomgå en kreditprövning. Denna görs via Bisnode och kommer därför inte att påverka ditt kreditbetyg hos UC. De grundläggande kraven är att du ska vara över 18 år, folkbokförd i Sverige, samt ha en fast inkomst. Du får inte i heller ha några betalningsanmärkningar eller aktiva skulder hos Kronofogden.

Egenskaper och kvalitet

Ansökningsprocessen hos Wästgöta Finans är snabb och smidig och görs helt online via deras hemsida. Du väljer önskat lånebelopp och återbetalningstid. Därefter får du fylla i vad du tänkt använda pengarna till, hur din månadsinkomst ser ut, samt hur mycket pengar du lägger på boendekostnader varje månad och på redan befintliga lån och krediter.

Du slutför ansökan med BankID och får därefter omedelbart svar på om din ansökan godkänts eller ej. Om din ansökan godkänns betalas lånet ut inom 1-3 bankdagar från det att du signerat ditt låneavtal. Skulle du ha ytterligare funderingar hittar du svar på alla de vanligaste frågorna på deras hemsida. Du kan också nå deras kundtjänst via telefon och e-post.

Ränta och avgifter

Precis som hos de flesta långivare idag sätts din ränta individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du som har en stabil ekonomi med en hög inkomst och få skulder kommer därmed få en lägre ränta än den som har låg inkomst med höga skulder – eftersom det anses vara en större risk för kreditgivaren. Utöver ränta tillkommer en uppläggningsavgift på 250 kr, samt en månatlig aviavgift på 45 kr för pappersfaktura och 20 kr för e-faktura. Med autogiro slipper du dock aviavgiften.

Ränteexempel

Kreditbelopp: 90 000 kr

Återbetalningstid: 36 mån

Uppläggningsavgift: 250 kr

Aviavgift: 45 kr/mån

Effektiv ränta: 9,94 %

Månadskostnad: 2 876 kr

Totala beloppet: 103 774 kr

Sammanfattning

Wästgöta Finans är en del av Jula-koncernen, vilken har anor ända tillbaka till 1979. Deras verksamhet startade i Skara, och finns idag utbredd i flera länder världen över. De håller dock fast vid vad de kallar för ’Jula-andan’, vilket innebär att de följer ambitionen om ett äkta engagemang, tillsammans med framåtanda och ärlighet. De vill underlätta vardagen för vanligt folk, och detta gör de bland annat genom att erbjuda smidiga och flexibla lån, på upp till 300 000 kronor utan säkerhet.

Villkor

  • Mellan 18 - 79 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Fast inkomst
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden