Zmarta

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Zmarta har på kort tid blivit en populär långivare på marknaden. Sedan lanseringen 2015 har de marknadsfört sig och blivit en självklar låneförmedlare att vända sig till för att ansöka om lån. Zmarta var tidigare ett varumärke under Freedom Finance, men i slutet av 2015 lanserades Zmarta Group som ett övergripande bolagsnamn, , där Freedom Finance nu också ingår.

Fördelar

  • Erbjuder mer än lån
  • Bra lånevillkor för alla
  • Kundtjänst som ger snabba svar med öppet dygnet runt
  • Godkänner betalningsanmärkningar

Nackdelar

  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
  • De använder sig av UC för att göra kreditupplysningar

Villkor

Zmarta har jämförelsevis rätt generösa krav på dig som vill ansöka om ett lån. Du behöver inte vara mer än 18 år för att kunna bli godkänd om ett lån, du måste ha en årsinkomst om minst 100 000 kr, vara folkbokförd i Sverige samt vara svensk medborgare. Du kan inte heller ha några aktiva skulder hos Kronofogden, men du kan fortfarande bli beviljad ett lån trots betalningsanmärkningar.

Dessa anser vi vara väldigt generösa, och kan därför också vara en avgörande faktor till varför denna låneförmedlare har blivit så populär bland våra användare.

Egenskaper och kvalitet

Zmarta hjälper dig att nå ut till flera olika banker och kreditgivare med en enda ansökan och kreditupplysning. Därefter ser Zmartas handläggare till att din ansökan matchar med bankernas erbjudande, och väljer ut de som passar dig och dina ekonomiska förutsättningar bäst.

Kundtjänsten har en gedigen kunskap och svarar snabbt på dina frågor under deras öppettider. De har öppet dygnet runt på telefon och besvarar mejl på kontorstid på vardagar. Med en bank som har öppet dygnet runt kan du alltid få svar på dina frågor. Zmartas kundtjänst har dessutom blivit Svenska mästare i telefoni 2017.

Antalet godkända ansökningar hos Zmarta har varit lite varierande sedan deras lansering, men med hjälp av statistik kan man påvisa att denna låneförmedlare faktiskt godkänner fler lån än vad de flesta andra låneförmedlarna gör.

Hemsida har på senaste tiden fått ett rejält lyft. Sidan är snygg och väldesignad, och har tydlig information som är lätt att hitta. Den är designad för användarvänlighet.

Dessutom erbjuder de tips och råd om olika ekonomiska situationer i sina artiklar. Här kan man bl.a. hitta artiklar om att låna pengar som ernsamstående, som föräldraledig, låna till bostadsrätt eller fritidshus, och en massa annat. Det vinner de mycket förtroende på, då de bjuder på kompetens och kunskap om dessa ämnen.

Zmarta känns som ett modernt och fräscht tillskott i Zmarta Group och kommer utan tvekan bli något vi ser mer av i framtiden. Kvaliteten på denna låneförmedlare går inte att ifrågasätta, med tanke på att de har en av Sveriges största låneförmedlare Freedom Finance som storebror.

Räntor

Zmarta erbjuder olika sorters lån, men i denna presentationen har vi fokuserat på privatlån. Där ligger den individuella räntan mellan 2,95 % – 29,90 % och den effektiva räntan mellan 2,99 % – 34,36 %. Räntan sätts individuellt beroende på din kreditvärdighet, ålder och andra förutsättningar.

Räkneexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från långivaren:

Belopp: 180 000 kr

Löptid: 10 år

Ränta: 5,95 %

Effektiv ränta: 6,11 %

Uppl-avgift: 0 kr

Aviavgift: 0 kr

Månadskostnad: 1 994 kr

Att återbetala: 239 262 kr

Sammanfattning

Zmarta är en del av Zmarta Group, och är således en trygg och stabil låneförmedlare att välja om du ska ansöka om lån. Med den trygga bakgrunden i Freedom Finance, kommer denna låneförmedlaren säkerligen fortsätta växa och öka i popularitet.
När Zmarta lanserades under 2015, gick det till en början som ett varumärke under Freedom Finance. I slutet av 2015 lanserades Zmarta Group som ett övergripande bolag där både Freedom Finance och Zmarta går under, de är alltså båda nu varumärken till Zmarta Group.

Zmarta erbjuder inte enbart låneförmedling, utan här kan du också jämföra försäkringar; hemförsäkringar, bilförsäkringar etc. eller jämföra kredikort, sparande eller mobil och bredband. Även företagslån kan Zmarta bistå dig med.

Vad gäller Zmartas kundservice har de öppet dygnet runt. Dessutom har den en del innovativa kommunikationsmöjligheter som bör uppmärksammas, såsom t.ex. chat-funktion på hemsidan. En sådan funktion är perfekt för dig som har korta frågor och inte vill ringa. Det är svårt att önska sig något mer av en kundtjänst.

Att använda Zmartas jämförelsetjänst är helt gratis, och du behöver inte välja något av de lånen som du blir erbjuden. Men väljer du att gå vidare med en långivare genom Zmarta, behöver du bara signera avtalet och sedan skicka det till långivaren i fråga. Utbetalningen sker därefter effektivt och smidigt.

Villkor

  • Lägsta ålder 18 år
  • 100 000 kr i årsinkomst
  • Svensk medborgare
  • Ej skuldsaldo hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden