Cash Republic

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Cash Republic är ett varumärke under Na No Invest & Finans AB, som också driver Nanokredit och Nanoflex. Cash Republic tillhandahåller kontokrediter till låntagare. Du kan låna från 3 000 kr upp till 30 000 kr. Återbetalningen är flexibel och du betalar endast för nyttjad kredit. Dock finns ett krav om att betala minst 10 % av beloppet som använts eller 300 kronor.

Cash Republic har tillstånd för konsumentkreditgivning av Finansinspektionen och har sitt säte i Stockholm.

Fördelar

 • Flexibel återbetalning
 • Betala endast för nyttjad kredit
 • Snabba utbetalningar av lån
 • Inga avgifter utöver ränta

Nackdelar

 • Kreditupplysning via UC
 • Höga avgifter vid försenade betalningar
 • Godkänner inte betalningsanmärkning

Cash Republic erbjudande

Cash Republic erbjuder en transparent och tydlig kontokredit till privatpersoner på mellan 3 000 till 30 000 kronor. Du betalar endast ränta på det belopp du nyttjar och betalar tillbaka i din egna takt. Dock minst 10 % (eller 300 kr) i månaden. Det inkluderar både ränta och amortering. Därutöver förekommer inga andra avgifter för en kontokredit hos Cash Republic.

Ansök om lån hos Cash Republic

Det är mycket enkelt att ansöka om lån hos Cash Republic. Väl inne på hemsidan kan du välja mellan tre olika populära lån eller välja valfritt belopp i låneansökan. Då du gjort detta så ser du direkt vilken månadskostnad, ränta och totalkostnad du skulle kunna erbjudas, men det är först när din ansökan behandlats som du får din faktiska ränta och totalkostnad.

Slutligen fyller du smidigt i dina personliga uppgifter och signerar sedan lånet med BankID. Hela processen är smärtfri och tar endast ett fåtal minuter att genomföra. Efter inskickad ansökan tar Cash Republic en kreditupplysning via UC på dig.

Blir ditt lån beviljat och utbetalt innan kl. 14.00 en vardag så kommer pengarna att vara på ditt konto samma dag. Vid utbetalningar efter kl. 14.00 så har du pengarna på förmiddagen nästkommande vardag.

Räntor och avgifter

Cash Republic har en nominell ränta på 25,99 % och en effektiv ränta på 29,4 %. Du betalar endast ränta för lånet. Inga andra avgifter förekommer, så som uppläggningsavgift eller aviavgift. Den enda avgiften du kan få betala är en förseningsavgift.

Räkneexempel

Representativt exempel för lånebelopp på 20 000 kr i 12 månader med en effektiv ränta på 29,4 %. Totalt att betala blir då 22 932 kronor, vilket ger en månadskostnad på 1 911 kronor. I detta ingår endast ränta. Inga andra avgifter förekommer.

Kundservice

Cash Republic har en utmärkt kundservice som gärna svarar på frågor. Öppettiderna är måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00. Du kan enkelt komma i kontakt med långivaren genom att skicka e-post eller ringa på telefon under öppettiderna.

Sammanfattning

Cash Republic är med sina snabba utbetalningar och smidiga tjänst för kontokrediter ett utmärkt alternativ för den som vill ha ett fördelaktigt mindre lån. Positivt är också att det finns en kundservice med bra öppettider som nås måndag till fredag. Inga onödiga avgifter tas ut och det framgår tydligt vad nyttjad kredit kommer kosta dig i form av ränta och amortering.

Cash Republic är rätt långivare för dig som vill ha en flexibel, löpande kontokredit på upp till 30 000 kronor.

Villkor

 • Ålder mellan 20 – 65 år
 • Svensk medborgare och folkbokförd i Sverige
 • Deklarerad årsinkomst på minst 150 000 kr (före skatt)
 • Ej betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden