Compari

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Compari är en nykomling på marknaden som tillsammans med den populära samarbetspartnern Sambla AB erbjuder låneförmedling riktat till privatpersoner. Företaget arbetar idag med 30 olika bank- och långivare för att kunna ta fram de allra bästa låneerbjudanden för dig som kund och du kan maximalt låna upp till 600 000 kr. Genom en snabb och enkel ansökningsprocess kan du få hjälp med allt från bästa möjliga ränta, till att minska dina kostnader genom att samla dina lån.

Fördelar

  • Kostnadsfri jämförelse av 30 banker och låntagare
  • Lånemöjlighet upp till 600 000 kr
  • Snabb och enkel låneansökan
  • Samarbetar med populära låneaktören Sambla

Nackdelar

  • Ingen live-chatt

Villkor

För att ansöka om ett lån hos Compari behöver du ha fyllt 18 år, ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år, inte ha några skulder hos Kronofogden de senaste 6 månaderna och uppfylla inkomstkravet på minst 10 000 kr/mån.

Egenskaper och kvalitet

Compari är en snabb jämförelsesajt för privatpersoner som ansöker om blancolån. Bland de 30 banker och kreditinstitut som företaget samarbetar med finns bland andra Ikano Bank, Santander Consumer Bank och Svea Ekonomi. Låneanspråk från 5 000 kr upp till 600 000 kr accepteras och ansökan görs i samband med en UC-kontroll och legitimering via Bank-ID.

Ansökningsprocessen är simpel med ett formulär som tar 4 minuter att fylla i.

Informationen du fyller i hanteras via en krypterad uppkoppling för din säkerhet och Comparis hemsida är SSL-certifierad, vilket är en typ av elektronisk legitimation. När du slutfört din ansökan skickas den vidare till Sambla som återkommer med förmånliga låneerbjudanden till dig inom ett dygn. Därefter får du välja vilket lån som passar dig och din livssituation bäst och inom 1 – 5 bankdagar har du tillgång till pengarna på ditt bankkonto.

Hos Compari kan du även välja att samla flera smålån till ett större lån med lägre ränta. Att ansöka om omstartslån fungerar på samma sätt som ansökan för privatlån. Du blir erbjuden ett nytt lån som kan betala av alla dina redan befintliga skulder.

Räntor

Hos Compari är räntan både rörlig och individuell, vilket betyder att procentsatsen sätts baserat på det allmänna ränteläget och dina ekonomiska förutsättningar. Den lägsta ränteansatsen de erbjuder ligger på 3.01% och sträcker sig upp mot 22.59%. För att ge dig som kund en överblick om hur räntan kan se ut hittar du ett ränteexempel nedan.

Ränteexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från långivaren:

Belopp: 100 000 kr

Löptid: 9 år

Nominell ränta: 5,50%

Uppläggningsavgift: 0 kr

Aviavgift: 0 kr

Effektiv ränta: 5,64%

Månadskostnad: 1 183 kr

Totalt belopp: 127 748 kr

Lånekostnad: 27 748 kr

Sammanfattning

Compari är en nytt, fräscht tillskott på marknaden som tillsammans med sin väletablerade samarbetspartner Sambla AB hjälper privatpersoner jämföra de bästa lånen från olika aktörer. Målet är att kunna tillstå god service som gör dig som kund nöjd och glad. Därför erbjuder de dig både möjligheten att hitta det bästa privatlånet och att samla dina lån.

Att Compari bryr sig om sina kunder blir tydligt i och med användningen av krypterad säkerhetsteknologi som gör att dina personuppgifter behandlas konfidentiellt. För att du ska känna dig trygg att testa deras tjänst är det helt kostnadsfritt och icke-bindande att ansöka om lån. Din låneansökan blir bindande först när du skrivit under avtalet. Därefter har du även 14 dagars ångerrätt helt utan några avgiftskostnader.  

Villkor

  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år
  • Inte ha några skulder hos Kronofogden de senaste 6 månaderna
  • Uppfylla inkomstkravet på minst 10 000 kr/mån

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden