Easycredit

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Easycredit är ett låneinstitut som ingår i Northmill. Easycredit har funnits på den svenska marknaden ända sedan år 2006 och erbjuder med stor framgång lån till privatpersoner. Easycredit har det högsta kreditbetyget från Soliditet och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Easycredit erbjuder sina kunder en kontokredit. Denna kontokredit fungerar precis på samma sätt som om man hade haft ett kreditkonto. Skillnaden är att man slipper bära runt på själva kreditkortet, utan man överför istället direkt till sitt bankkonto online.

Easycredits tjänster

Hos Easycredit så kan privatpersoner som fyllt 20 år ansöka om en kontokredit. Beloppet för kontokrediten varierar mellan 1 000 kr som minsta belopp och och upp till högst 20 000 kr.

Återbetalningstiden för denna kontokredit är flexibel och ej förutbestämd. Det beror på hur stor summa av krediten man väljer att utnyttja. Det finns dock en lägsta avgift som man månatligen måste återbetala.

Räntor hos Easycredit

Easycredit erbjuder sina låntagare en årlig, nominell ränta på mellan 14,90% till 22,90%. Detta ger en månadsränta på mellan 1,24% till 1,91%. Hur stor ränta man får beror på vilken summa man lånar och hur god ekonomi Easycredit anser att man som låntagare har. Ju bättre ekonomisk möjlighet att återbetala lånet ju bättre ränta får man.

En kostnad som alltid är fast hos Easycredit är att man måste betala 295 kr per uttag.

Fördelar

 • De har inga startavgifter när du tar ett lån.
 • De betalar ut pengar direkt när lånet är beviljat.
 • Du kan ta ett lån även om du har flera betalningsanmärkningar.
 • De använder sig av kreditupplysningar utan UC.

Nackdelar

 • Det finns en uttagsavgift per uttag.
 • Du måste ha BankID för att verifiera dig som kund.
 • Du får inte ha skulder hos kronofogden.

Låna utan UC hos Easycredit

En av de största fördelarna med att låna hos Easycredit är att de inte tar någon kreditupplysning genom UC. Därmed slipper man oroa sig för att sin framtida kreditvärdighet ska försämras eftersom att ingen registrering hos UC görs. Istället så tar Easycredit sin kreditupplysning från Bisnode.

En annan fördel med att låna via Easycredit är att det inte spelar någon roll om man har en betalningsanmärkning eller inte. Easycredit fokuserar på låntagarens nutida ekonomi istället för dennes dåtida. En betalningsanmärkning behöver därför inte vara något problem för att låna hos Easycredit. Dock kan det leda till att man får en högre ränta vilket är normal procedur.

Få tillbaka 20% av kostnaden

När man lånar hos Easycredit så har man möjlighet att få tillbaka en stor del av den räntekostnad man betalar. Easycredit rapporterar nämligen den ränta man betalt till Skatteverket vilket innebär att man kan göra ett avdrag på 30% för denna i sin deklaration,. På så sätt så blir lånet ännu billigare.

Snabb ansökan och direktutbetalning

Easycredit erbjuder sina låntagare en snabb behandling av deras ansökan. Så snart en kreditupplysning har tagits så sänds ett låneerbjudande till låntagarens mejl.

När låntagaren har godkänt låneerbjudandet så är det fritt fram att begära ett uttag av lånebeloppet. Man kan själv välja hur stor summa man vill ta ut och man behöver inte utnyttja hela det lånade beloppet.

Easycredit erbjuder en direkt utbetalning till de låntagare som har sitt bankkonto hos antingen Nordea, SEB, Handelsbanken eller Swedbank. Till dessa konton så kommer det begärda uttaget inom en timme. Till övriga banker kommer beloppet in samma dag om man begär ett uttag innan kl 13:30, annars under den följande bankdagen.

Kundservice med bra öppettider

Easycredits kundservice bemannas av erfarna medarbetare som finns på plats att hjälpa till med alla frågor och ansökningar. De kan enkelt kontaktas via mejl, telefon eller live chatt. Öppettiderna är måndag till fredag kl. 07:00 – 21:00 och lördag till söndag kl. 10:00 – 18:00.

Villkor

 • För att kunna ansöka om ett lån hos Easycredit så krävs det att låntagaren är myndig och har fyllt minst 20 år.
 • Låntagaren måste vara svensk medborgare med svenskt personnummer och dessutom folkbokförd i Sverige.
 • Låntagaren måste ha ett svenskt mobiltelefonnummer och en mejladress.
 • Låntagaren måste inneha ett svenskt bankkonto dit pengarna kan överföras.
 • Låntagaren måste ha ett BankID för att identifiera sig online.
 • Det är okej att ha en betalningsanmärkning när man ansöker om ett lån hos Easycredit och en individuell bedömning av denna görs.
 • Låntagaren måste klara en kreditupplysning och anses ha en god återbetalningsförmåga av lånet hos Easycredit.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden