EverydayPlus

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Översikt

EverydayPlus kan sägas erbjuda snabblån förpackade som kreditkort. Här ansöker du om ett kreditkonto med en kredit på upp till 25 000 kronor och kan sedan göra uttag när du vill. Det är först när du utnyttjar krediten genom att göra ett uttag som krediten faktiskt börjar kosta. Återbetalning sker månadsvis och för utnyttjad kredit betalar du en fast ränta.

Fördelar

 • Flexibel kredit upp till 25 000 kr
 • Kundtjänst öppet varje dag
 • Inga dolda avgifter

Nackdelar

 • 50 kr i avgift vid varje nytt uttag
 • Betalningsanmärkningar godtas ej

Villkor

Grundvillkoren för att få låna hos EverydayPlus är inte komplicerade på något sätt. Minsta ålder är 20 år, du måste vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige, samt kunna legitimera dig med BankID.

När det gäller de mer ekonomiska frågorna är grundregeln att du ska ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor och att du inte får vara belastad av någon betalningsanmärkning.

Kreditvärdigheten och betalningsförmågan granskas utifrån en kreditupplysning från Bisnode. Detta innebär att exempelvis en annan långivare inte kan se engagemanget hos EverydayPlus i en kreditupplysning från UC.

Egenskaper och kvalitet

EverydayPlus öppnade 2014. Tjänsten drivs av OPR-Finance AB som har en historik som går ända tillbaka till 2005.

EverydayPlus erbjuder idag endast en tjänst, nämligen ett kreditkonto. Denna typ av kombination av snabblån och kreditkort är mycket flexibel och kan användas för en mängd olika ändamål. Minsta möjliga kredit att ansöka om är 1 000 kronor medan maximal kredit är 25 000 kronor. Löptiden för krediten är flexibel och du kan delbetala i din egen takt.

Ansökan om EverydayPlus kreditkonto sker alltid online. I ansökningen legitimerar du dig och godkänner kreditvillkoren via BankID. Det innebär att hela ansökningsprocessen är mycket trygg och säker samt att den är snabbt överstökad. När du har skickat in din ansökan får du besked direkt.

När ansökan är beviljad har du möjlighet att direkt göra ett första uttag till ditt bankkonto. Du har flera vägar att gå för att begära uttaget. Enklast är att använda EverydayPlus egen app. Ett annat sätt är att skicka sms och ett tredje är att logga in på webbplatsen för att där begära uttag.

Kundtjänst

EverydayPlus får ofta goda vitsord för sin support. Öppettiderna är generösa och du kan få kontakt via både telefon och e-post. Öppettiderna för kundtjänst är kl. 08:00 – 19:00 på vardagar och kl. 10:00 – 14:00 på helger. Ansökningar handläggs mellan kl. 07:00 – 17:00 på vardagar.

Som kredittagare hos EverydayPlus har du också tillgång till egna sidor på webbplatsen (EverydayPlus Online). På dessa ser du alla uppgifter kring ditt kreditkonto inklusive alla fakturor. Du kan även hantera din kreditgräns och vid behov ansöka om att höja den. De flesta av funktionerna på EverydayPlus Online finns också i den app som finns att ladda ner till både iPhone och Android.

Utbetalning

När du har begärt ett uttag från ditt kreditkonto får du pengarna inom en bankdag. Har du ett personkonto hos Nordea kan överföringen ske inom 15 minuter under kundtjänstens öppettider. För andra banker gäller följande:

 • Uttag begärda före kl. 13:30 kommer in på ditt konto senast kl. 18:00
 • Uttag begärda efter kl. 13:30 kommer in på kontot nästa bankdag

Räntor

Hos EverydayPlus är månadsräntan fast på 3,25% av nyttjad kredit, motsvarande 39 % i årsränta. Med en fast ränta blir det enklare för dig att räkna på lån.

Utöver den nominella räntan förekommer följande avgifter:

 • Uppläggningsavgift 395 kr (engångskostnad)
 • En avgift om 50 kr för varje uttag
 • Administrationsavgift 39 kr
 • Påminnelseavgift 60 kronor

Det resulterar i en effektiv årsränta på 113,46 %.

Räkneexempel

Du gör ett uttag på 3 000 kr och delbetalar över 12 månader med 39 % nominell ränta. Om du betalar det minsta beloppet (4 % av totala kapitalskulden eller 200 kronor, vilket som är högst) samt tillkommande avgifter och räntan varje månad i 11 månader och 865 kr i sista månaden, blir effektiv ränta 113,46 %. Att återbetala blir 4 654 kr inkl. alla avgifter.

Inkluderade avgifter avser uppläggningsavgift om 395 kr, uttagningsavgift 50 kr samt administrationsavgift om 39 kr.

Villkor

 • Åldersgräns 20 år
 • Fast inkomst (120 000 kr)
 • Folkbokförd i Sverige
 • Ej betalningsanmärkningar
 • Inga ärenden hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden