GF Money

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Översikt

Med GF Money’s kontokredit kan du ansöka om och göra uttag på upp till 30 000 kronor. Tjänsten är flexibel och möjliggör för dig att ha extra kapital i bakfickan som du kan utnyttja i större eller mindre omfattning. Fördelen med ett kreditkonto jämfört med ett vanligt snabblån är att du bara betalar för den del av krediten du faktiskt använder.

GF Money är etablerade i Norden och den huvudsakliga verksamheten grundar sig på kreditlösningar till konsumenter. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

Fördelar

  • Kontokredit – betala endast för det belopp du utnyttjar
  • Bestäm själv återbetalningstakten
  • Direktutbetalning via Trustly
  • Använder inte UC

Nackdelar

  • Godkänner inte lån om du har betalningsanmärkningar
  • Uttagsavgift

Egenskaper och kvalitet

GF Money har bedrivit verksamhet i Sverige i över 10 år under olika namn och har därför lång branscherfarenhet. Som GF Money har bolaget funnits på svenska marknaden sedan 2017, men är även verksamma i Finland och Danmark. Företaget har flera verksamhetsområden inom koncernen så som fastighetstjänster, kredit till företag och faktureringstjänster.

GF Money erbjuder låntagare konsumentkrediter utan säkerhet mellan 1 000 och 30 000 kronor. Deras hemsida är tydlig och informativ och det är enkelt att genomföra en ansökan. I kalkylatorn ser du direkt månadskostnad och räntor – med andra ord inga dolda kostnader. Du har hela tiden en chatt som du kan vända dig till vid tveksamheter eller frågor. Kundtjänsten är öppen vardagar mellan klockan 8-18, men du kan ansöka dygnet runt på hemsidan med hjälp av ditt BankID.

Pengar betalas ut 24 timmar om dygnet under alla veckans dagar till Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank och Sparbanken. Utbetalningen sker direkt via Trustly. För mindre banker så som Ica Banken, Skandiabanken och Länsförsäkringar kommer pengarna inom en bankdag. Ansökningar behandlas dock endast under öppettiderna.

Kreditupplysning sker inte via UC utan via kreditupplysningsföretaget Creditsafe.

Räntor

Hos GF Money ansöker du enkelt och utan kostnad. Månadsräntan är 3,275% och den effektiva räntan varierar mellan 51,95% – 77,75%. När du betalar ränta får du ett skatteavdrag på 30%. Med andra ord får du tillbaka 30 öre på varje krona du betalar upp till 100 000 kronor då du får tillbaka

Sammanfattning

GF Money är en kreditgivare som erbjuder en attraktiv kontokredit som ger dig flexibilitet att ta ut varierande belopp. Du betalar endast för den del av krediten du utnyttjar. Du kan se kontokrediten som en extra säkerhet för dig. Den gör att du kan täcka extra kostnader som kan uppkomma under vissa månader.

Snabb och enkel ansökan med BankID på en tydlig och informativ webbplats gör processen enkel. Snabba svar genom direktchatt med kundtjänst. Du får svar på din låneansökan direkt, digitalt på webbplatsen. För att få lån beviljade hos GF Money kan du inte ha betalningsanmärkningar eller ärenden hos Kronofogden.

Villkor

  • Minst 18 år, maximalt 72 år
  • Fast, återkommande månadsinkomst
  • Folkbokförd i Sverige senaste 5 åren
  • Inga betalningsanmärkningar / skuld hos Kronofogden

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden