Goodcash

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Goodcash.se har länge varit en av Sveriges ledande aktörer för mindre lån. Hos detta företag kan kunder ansöka om lån på mellan 10 000 kr till 50 000 kr. Man kan välja en återbetalningstid på från 1 år till 8 år. Kunder kan med fördel söka lån trots att man har betalningsanmärkningar.

Faktum är att man är en av endast 24 av Sveriges företag som har haft den högsta kreditvärdigheten i över 20 år. För detta har man välförtjänt belönats med ett diamantdiplom.

Goodcash.se erbjudande

Hos Goodcash.se kan kunder ansöka om smålån utan säkerhet på mellan 10 000 kr till 50 000 kr. Man kan välja en löptid på mellan 1 år och 8 år. Ifall man vill betala tillbaka tidigare finns också möjligheten att lösa in lånet i förtid.

Företaget kan bevilja lån även till dig som har betalningsanmärkningar.

Vid godkänt lån sätts pengarna in på låntagarens konto inom två arbetsdagar. Med bättre ränta och villkor än andra är Goodcash.se ett bra alternativ.

Såhär ansöker du om lån hos Goodcash.se

Hos Goodcash.se lämnar man in en låneansökan både snabbt och enkelt. Företagets hemsida är tydlig och man hittar all information om företaget och deras lån.

Väl inne på sidan klickar man där det står låneansökan och öppna ett låneformulär. I ansökan fyller man i hur mycket man vill låna, vilken löptid man vill ha samt ens personliga uppgifter. Hela processen tar endast ett fåtal minuter att genomföra och ansökan kan man sedan smidigt signera med Bankid.

Efter inskickad låneansökan får kunder oftast svar på om lånet blev beviljat redan samma dag. Blir lånet beviljat så har man pengarna på sitt konto inom två arbetsdagar.

Fördelar

 • Ett av Sveriges 24 företag med högst kreditvärdighet.
 • Låntagare kan få ett lån trots att man har en betalningsanmärkning.
 • Man tar inte ut någon uppläggningsavgift

Nackdelar

 • Högsta lånebeloppet är på 50 000 kr.
 • Försenade betalningar kan medföra dyra avgifter.
 • Kortaste återbetalningstiden är på 1 år.

Räntor och avgifter

Goodcash.se tar varken ut några årsavgifter, startavgifter eller aviavgifter. Detta är mycket generöst, det finns inga dolda avgifter i samband med lånet. Årsräntan är på 25,74 % och den effektiva räntan är 29,00 %.

Kundservice

Deras kundservice är hjälpsamma och ger snabba och utförliga svar via både telefon och e-post.

Sammanfattning

Eftersom Goodcash.se har belönats med att vara en av de få företagen i Sverige som har haft den högsta kreditvärdigheten i minst 20 år så kan man vara säker på att man lånar pengar av ett av Sveriges mest seriösa företag.

GoodCash är ett perfekt alternativ för låntagare som vill låna belopp på upp till 50 000 kr. Företaget förstår att man inte alltid kan vara fläckfri och erbjuder därför även lån till kunder med betalningsanmärkningar. Man ansöker också enkelt om lån genom att fylla i formuläret på deras hemsida.

Kort och gott är Goodcash.se ett givet val för smålån.

Villkor

 • Låntagare måste vara minst 20 år.
 • Kunder måste vara svenska medborgare.
 • Man måste ha ett svenskt personnummer.
 • Kunder måste ha ett svenskt bankkonto.
 • Man måste vara folkbokförd i Sverige.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden