KlickLån

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

KlickLåns erbjudande

Hos KlickLån kan man ansöka om ett lån på mellan 10 000 och 40 000 kr. Den årliga räntan är fast och avbetalningstiden är valfri mellan 1 till 7 år (12 till 84 månader). Då lånet tas utan säkerhet kan man använda pengarna till valfri konsumtion.

KlickLån är en del av Thorn Svenska AB som har över 40 års erfarenhet av lån och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Fördelar

 • Enkel och smidig ansökan online
 • Lång löptid för en låg månadskostnad
 • Ägs av etablerade Thorn Svenska AB

Nackdelar

 • Godkänner inte betalningsanmärkningar
 • Både uppläggningsavgift och adminavgift
 • Lite information på hemsidan

Låna hos KlickLån

Ansökan om lån görs enkelt online och signeras med BankID. Man fyller i ett kort ansökningsformulär och så snart ansökan registrerats av KlickLån utförs en kreditupplysning hos UC för att säkerställa låntagarens återbetalningsförmåga. När denna har utförts och analyserats bestäms en ränta för lånet och låntagaren mottar ett låneerbjudande på den angivna mejlen.

Det går inte att ansöka om lån hos KlickLån med betalningsanmärkningar eller aktivt skuldkonto hos Kronofogden.

Räntor och avgifter

Den nominella, fasta räntan ligger på mellan 9,84 % och 21,60%. Den effektiva räntan har ett räntespann på mellan 11,52 % och 29,99 %. Den ränta man tilldelas bestäms individuellt och beror på hur god återbetalningsförmåga man anses ha.

Hos KlickLån tillkommer det en månatlig avgift för administration. Avgiften är på 19 kr per månad med autogiro och annars 39 kr. Det förekommer även en uppläggningsavgift om 595 kr, vilket betalas som en engångsavgift.

Räkneexempel

Om du lånar 24 000 kr i 82 månader kan du få en fast ränta på 21,60%. Därutöver tillkommer en uppläggningsavgift på 595 kr och en administrationsavgift på 19 kr/mån vid autogiro, annars 39 kr/mån. Det ger en effektiv ränta på 26,59%. Kostnaden per månad blir 576 kr (82 betalningar) och totalt att återbetala är 48 800 kr. Det resulterar i en lånekostnad på 24 800 kr.

Kundservice

Om man har några frågor angående KlickLån tjänst eller om man behöver råd för att fylla i sin ansökan kan man kontakta kundtjänst. De finns på plats under veckans alla vardagar för att vara behjälpliga och nås antingen via telefon eller mejl. Det finns dock i dagsläget inga specifika öppettider för när de är tillgängliga. Det finns även en kort FAQ att finna på hemsidan.

Så fort låntagaren har godkänt och signerat låneavtalet påbörjar KlickLån transaktionen av pengarna. Utbetalning sker på helgfria vardagar. Om låneavtalet signeras innan kl. 11:00 blir pengarna utbetalda till ditt bankkonto redan samma dag. Om avtalet däremot signeras efter kl. 11:00 kan det dröja till nästkommande vardag innan pengarna finns på ditt konto.

Villkor

 • Minst 20 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • BankID och svenskt bankkonto
 • Ingen skuld hos Kronofogden
 • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden