Lånbutiken

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Du som vill låna pengar på nätet kommer finna massor med möjligheter till detta. Här handlar det dock om att finna den långivare som passar dig. I det fallet kan Lånbutiken vara det rätta valet. Här finner du en långivare som har godkänts av både Finansinspektionen och Konsumentverket och följer uppsatta regler för att erbjuda lån online. Hos Lånbutiken sägs det att du kan ansöka om både snabblån eller kreditlån. Egentligen är detta inte alls så knepigt, då både dessa är sammankopplade som ett lånealternativ.

När du väljer att ansöka om ett lån eller en kontokredit hos Lånbutkien, så väljer du här ett varumärke inom Risicum Capital AB. Dessa kommer i sin tur att ha Dollar Financial Group bakom sig, som är ett stort och stabilt internationellt konsumentkreditföretag. Helt enkelt kommer du att kunna låna tryggt med bra regler och villkor hos en långivare du verkligen kan lita på.

Fördelar

 • Du som har konto i Nordea eller Handelsbanken kan få ditt lån utbetalt direkt, samt även få utbetalning på lördagar och söndagar.
 • Enkelt att ansöka och massor av information om de lån som erbjuds
 • Flexibel återbetalning av beviljade lån
 • Låna mellan 3000-50000 kronor hos Lånbutiken

Nackdelar

 • Lånbutiken beviljar inte lån med betalningsanmärkning
 • Saknar information om lägsta inkomst för att beviljas lån

Villkoren du måste uppfylla hos Lånbutiken

Det som Lånbutiken erbjuder är ett snabblån i form av en större kredit. Här kommer de då att vilja förvissa sig om att du kan betala tillbaka ditt lån utan några problem. Detta är inte bara en säkerhet för Lånbutiken, utan kommer även vara en säkerhet för dig som låntagare.

Följande villkor gäller som grundkrav:

 • Lägsta ålder för att beviljas ett lån är 20 år
 • Du har varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år
 • Lån beviljas inte till dig med betalningsanmärkning

Efter detta kommer det sedan naturligtvis krävas en inkomst, vilket alltid ligger till grund för att du kan betala tillbaka dina lånade pengar. Här finns det då inte någon lägsta norm angiven, vilket gör att Lånbutiken således kommer att göra en individuell kreditprövning av alla som söker lån hos dem.

Den kreditupplysning som tas vid ansökan om ett snabblån hos Lånbutiken kommer att tas från Bisnode Kredit. Detta gör att du som senare vill ta ett större bolån eller privatlån i en storbank, inte har någon UC som kan ligga dig i fatet för ett beviljat lån hos dessa.

Olika typer av lån hos Lånbutiken

När det gäller de olika typerna av lån du tidigare fann hos Lånbutiken, så har dessa tagits bort. Idag finner du möjligheten att lån mellan 3000 kronor upp till hela 50 000 kronor med bra effektiv ränta och schyssta villkor.

Borta är det traditionella snabblånet som löpte mellan 30-90 dagar, och numera kommer alla som ansöker om ett snabblån/kontokredit hos Lånbutiken att få möjligheter at skapa en flexibel återbetalning av lånet, med ett lägsta belopp per månad.

Ansökan och utbetalning hos Lånbutiken

Hos Lånbutiken kommer det gå mycket snabbt att ansöka om lån via deras låneformulär online. Efter detta kommer lånet behandlas snabbt. Här kommer du alltid att få ett svar samma dag.

Gällande utbetalning av ett beviljat lån/kredit, så kommer detta att ske direkt till dig med Konto i Handelsbanken eller Nordea. Vid konto i annan bank finns dina pengar på kontot nästkommande vardag. Alla utbetalningar görs under Lånbutikens öppettider.

Support och öppettider hos Lånbutiken

De öppettider som finns hos Lånbutiken är följande:

Måndagar-Fredagar: 7-21

Lördagar: 9-17

Söndagar: 11-17

Under dessa tider kommer du kunna kontakta Lånbutiken på två olika sätt. Detta är telefon eller e-post.

Telefon: 08-12 44 96 90

E-post: info@lanbutiken.se

För dig som har en vanlig fråga du vill ha svar på, så kommer det också att finnas en separat sida som behandlar regler och villkor för lån hos Lånbutiken.

Villkor

 • Minst 20 år
 • Ej betalningsanmärkningar
 • Folkbokförd i Sverige i 2 år
 • Registrerat mobilabonnemang
 • Bank ID eller konto hos Nordea

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden