Nanoflex

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Nanoflex erbjuder snabblån till privatpersoner på belopp på upp till 25 0000 kr. Nanoflex är ett låneinstitut som bedrivs av Na No Invest & Finans AB och har funnits på marknaden ända sedan år 2008. De står under uppsyn av FInansinstitutet och har tillstånd att bedriva låneverksamhet.

Nanoflexs tjänster

Nanoflex erbjuder privatpersoner att ta ett snabblån hos dem. Lånet består utav ett belopp på mellan 2 000 kr och 25 000 kr. Oavsett vilket belopp man ansöker om så är lånet utan säkerhet och man kan använda de lånade pengarna till vad man vill.

Den återbetalningstid som man kan välja på är mellan 3 till 9 månader, beroende på vilket belopp man lånar. Låntagare som har betalningsanmärkning sedan tidigare eller ett skuldkonto hos Kronofogden kan tyvärr inte ansöka om ett lån hos Nanoflex.

Låna utan UC hos Nanoflex

Att ansöka om ett lån hos Nanoflex är mycket enkelt. Man kan välja mellan att fylla i deras ansökningsformulär online eller ansöka genom att kontakta en av deras erfarna handläggare. Så snart man har sänt in en ansökan så får man ett preliminärt besked.

Ett slutgiltigt besked kommer så snart en kreditupplysning har gjorts. Nanoflex använder sig inte utav UC för att göra kreditupplysningen. Istället tas en kreditkoll från företaget Bisnode. Därefter får man ett låneerbjudande via e-post, oftast inom 30 minuter från det att ansökningen skickades in.

Fördelar

  • Snabba lån med god service
  • Ingen UC

Nackdelar

  • Inte så stor flexibilitet
  • Utbetalningar endast på vardagar

Snabb utbetalning av lån

Om man får sitt lån beviljat innan kl. 14:00 en vardag så kommer man att få in pengarna på sitt bankkonto redan samma dag. Om man däremot får sitt lån godkänt efter kl 14:00 så mottar man pengarna den nästkommande vardagen. Dessa transaktionstider gäller oavsett vilken bank man har sitt konto i.

När det är dags för att återbetala lånet så får man fakturorna via mejl.

Räntor och avgifter

Nanoflex har en rörlig kreditränta på sina lån, för närvarande är den på 39,5%. All effektiv ränta bestäms individuellt och till detta använder man låntagarens kreditupplysning som grund. beroende på vilket belopp man ansökt om och hur god ekonomisk hälsa man har så varierar det vilken ränta man får.

Nanoflex tar ut en bokförings- och aviseringsavgift på 60 kr per avi. Dessutom tas en uppläggningsavgift om 395 kr ut. Utöver detta så tillkommer det inga andra, dolda avgifter.

Räkneexempel

Hos Nanoflex kan man välja att låna 10 000 kr med en återbetalningstid på 180 dagar. Detta är en högkostnadskredit och den effektiva räntan är på 87,9%. Det totala beloppet som ska återbetalas är 11 970 kr och uppdelat på 6 stycken fakturor blir de 1 995 kr per månad. Själva kostnaden för lånet blir därmed 1 970 kr.

Nanoflexs kundservice

Nanoflex har en kundservice som är bemannad med erfarna medarbetare och duktiga handläggare. Man kan kontakta Nanoflex kundservice om man behöver ha svar på frågor eller om man behöver hjälp med att fylla i sin ansökan.

Nanoflex kundservice finns på plats på alla vardagar. Deras öppettider är måndag till fredag kl. 08.00 – 17.00. De kan enkelt nås via telefon på nummer 08-400 211 23 eller på mejl på info@nanoflex.se.

Sammanfattning

Nanoflex erbjuder sina kunder ett snabblån med förmånliga villkor. Med lånebelopp mellan 2 000 och 25 000 kr och en löptid på upp till 9 månader så har man god tid på sig att återbetala det man lånat.

Nanoflexs kundservice har generösa öppettider och deras hemsida är mycket tydlig med all information som kan tänkas behövas

Villkor

  • Nanoflex beviljar lån till låntagare som har fyllt 20 år samt upp till max 70 år.
  • Låntagaren måste vara svensk medborgare och vara folkbokförd i Sverige.
  • Låntagaren måste inneha ett svenskt bankkonto dit pengarna blir överförda.
  • Låntagaren kan inte ha någon tidigare betalningsanmärkning.
  • Låntagaren måste ha en deklarerad årsinkomst om minst 50 000 kr.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden