Nanokredit

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Hos Nanokredit kan privatpersoner ansöka om ett snabblån på belopp på upp till 25 000 kronor. Med denna högkostnadskredit så får låntagare snabbt tillgång till pengar för att till exempel täcka en plötsligt uppkommen utgift.

Nanokredit har funnits som en aktör på lånemarknaden ända sedan år 2008. De står under tillsyn av Finansinspektionen.

Nanokredits tjänster

Hos Nanokredit kan man ta ett snabblån. Det minsta beloppet att låna är 2 000 kronor och det högsta beloppet är 25 000 kronor.

Den återbetalningstid som Nanokredit erbjuder är på mellan 3 och 9 månader.

När man ansöker om ett snabblån hos Nanokredit så ansöker man om ett lån utan UC. Nanokredit använder sig nämligen utav Bisnode för att utföra kreditupplysningar. Därmed kan man behålla sin goda kreditvärdighet.

Fördelar

  • Hos Nanokredit får man själv välja vilken löptid man vill ha för sitt lån.
  • Nanokredits kundservice har generösa öppettider under alla vardagar.
  • Låntagare behöver endast ha 50 000 kr i deklarerad inkomst vilket är en relativt låg summa.

Nackdelar

  • Nanokredit betalar inte ut några pengar under helger.
  • Man kan inte ansöka om ett lån hos Nanokredit om man har en eller flera betalningsanmärkningars sedan tidigare.

Såhär ansöker man om lån hos Nanokredit

Att skicka in en ansökan till Nanokredit är enkelt. Man får i sin ansökan online specificera hur mycket man önskar låna och vilken löptid man behöver. Dessutom får man fylla i sina personliga uppgifter, sin inkomst etcetera innan man identifierar sig med hjälp av sitt BankID.

Man får ett preliminärt lånebesked direkt på skärmen när man har sänt in sin ansökan. Ett slutgiltigt besked kommer så snart en kreditupplysning har utförts.

Räntor och avgifter

Att skicka in en ansökan till Nanokredit är helt kostnadsfritt. Deras kreditränta ligger på 39 %. Det effektiva räntan bestäms individuellt när en kreditupplysning har gjorts.

De extra avgifter som tillkommer är en uppläggningsavgift om 395 kronor och en aviavgift om 60 kr per avi.

Räkneexempel för lån hos Nanokredit

Hos Nanokredit kan man ansöka om ett snabblån på 10 000 kr med en återbetalningstid på 3 månader. Man får då en rörlig kreditränta om 39 % och en effektiv ränta om 105.2 %. Det tillkommer en uppläggningsavgift om 395 kronor och en aviavgift om 60 kronor. Kostnaden för lånet blir därmed 1 259 kronor och det totala beloppet att återbetala blir 11 259 kronor. Uppdelat på tre stycken fakturor så ska det återbetalas 3 753 kronor månatligen.

Utbetalning av lån

Om man får sitt lån godkänt och utbetalt innan kl. 14:00 så får man tillgång till pengarna redan samma dag, senast kl. 17:00. Om man får sina pengar utbetalda efter kl. 14:00 så kommer pengarna in på bankkontot senast kl. 10:00 under den nästkommande vardagen.

Kundservice

Nanokredit har en kundtjänst som hjälper till med att svara på alla de frågor som kan uppstå. Nanokredits medarbetare finns på plats alla helgfria vardagar mellan kl. 08:00 och 17:00. Under helger så håller Nanokredits kundservice stängt.

Man kan kontakta kundtjänsten på antingen telefon eller via mejl.

Sammanfattning

Nanokredit erbjuder en mycket bra lånetjänst för privatpersoner. Här kan man låna upp till 25 000 kronor trots att man inte har en högre inkomst än 50 000 kronor per år. Det är ovanligt att se så pass låga inkomstkrav.

Med en kundservice som håller generösa öppettider och en kreditupplysning från Bisnode så kan Nanokredit vara ett bra val för snabblån.

Villkor

  • Låntagaren måste vara minst 20 år fyllda och max 65 år.
  • Låntagaren måste vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige.
  • Låntagaren måste ha en deklarerad årsinkomst på minst 50 000 kronor före skatt.
  • Låntagaren måste klara den sedvanliga kreditprövning som tas.
  • Låntagaren får inte ha några betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo hos Kronofogden.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden