Nätlån

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Nätlån erbjuder smidiga sms-lån på belopp upp till 10 000 kronor. Nätlån som ägs av Catalunia Capital AB är ett företag med stabilitet där du kan känna dig trygg med att din ansökan handläggs av en seriös aktör på lånemarknaden.

Med pengarna du får genom lånet tillåts du förverkliga idéer eller drömmar oavsett vad det i praktiken innebär. Detta då du efter ett beviljat lån hos Nätlån är berättigad att göra vad du vill med pengarna och syftet med lånet inte är något som är grundande för om du som kund får det beviljat eller inte.

Fördelar

 • De har en åldersgräns på endast 18 år.
 • Du kan använda BankID för att verifiera dig.
 • Du kan låna pengar även om du har betalningsanmärkningar.
 • De använder sig av kreditupplysningar utan UC.

Nackdelar

 • De betalar endast ut pengar på vardagar.
 • Det finns en startavgift per lån.

Ansökan

Med en ansökan hos Nätlån får du svar direkt då öppettiderna är förlagda till 24 timmar om dygnet under årets samtliga 365 dagar. Att skicka in en ansökan till Nätlån är givetvis helt gratis. Du kan ansöka om lån på mellan 1 000 och 10 000 kronor både som ny och som befintlig kund.

De enda krav nätlån har för att bevilja kunder ett lån är:

 • Att du är över 18 år gammal.
 • Svensk medborgare.
 • Att du innehar ett svenskt bankonto.
 • Blir godkänd vid den kreditprövning som görs via Creditsafe.

För att få ett lån hos Nätlån fyller du i det ansökningsformulär som till stor del av färdigutformat på deras hemsida för att förenkla processen. Detta går att göra via både dator, mobil och surfplatta vilket gör det smidigt oavsett vilken plats du befinner dig på. När du fyllt i ansökningsformuläret skickar du in detta genom att identifiera dig och godkänna med BankID.

Genom BankID undertecknar du skuldebrevet samtidigt som du hämtar det kontonummer du vill få pengarna utbetalda till. Skuldebrevet med samtliga uppgifter laddas ner till dig vilket ger dig som kund möjlighet att granska avtalet innan du slutligen godkänner ansökan genom att skicka in den.

Det undertecknade skuldebrevet skickas sedan direkt till den e-postadress du registrerat tillsammans med en bekräftelse på att ansökan mottagits av nätlån, vilket gör att du kan känna dig trygg med de villkor som avtalats gällande lånet.

Räntor och avgifter

Nätlån erbjuder en effektiv ränta mellan 73 – 1,000%. Därtill tillkommer en aviavgift på 35 kronor i månaden.

Utöver detta tas en uppläggningsavgift på 300 kr ut för varje lån. I denna uppläggningsavgift är ansökningsavgift och kostnaden för kreditupplysning inkluderad. Det är alltså bara en avgift som tillkommer under hela processen och du slipper oroa dig för dolda avgifter när du lånar pengar hos Nätlån.

Kundtjänst

Skulle man behöva hjälp vidare antingen i sin ansökan eller efter att man har tagit själva lånet så tillhandahållet Nätlån en kundservice med generösa öppettider, man kan såväl kontakta dom på telefon ( Tel +46 (8) 124 482 66 ) men även genom deras E-postadress som är kundtjanst@natlan.se. Detta innebär att man som konsument alltid kan känna en trygghet i att få hjälp med sina frågor.

Villkor

 • Lägsta ålder 18 år
 • Svensk medborgare
 • Blir godkänd vid den kreditprövning som görs via Creditsafe.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden