Pluskan

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Hos Pluskan kan du som privatperson ta kontokrediter på från 5000 kr till 30 000 kr. Du behöver bara betala ränta för de beloppet du nyttjar och kan förvänta dig att ta del av en av branschens lägsta räntor för små lån.

Detta företag är en ny aktör som lanserats 2018 men man har ändå en stor erfarenhet då välkända Loan Exchange Nordic AB är ägare. Pluskan har sitt huvudkontor i Skövde.

Pluskans erbjudande

Du kan ansöka om krediter på 5000 kr – 30 000 kr genom att skapa ett konto hos Pluskan. Då du beviljats lån får du automatiskt en löptid som gäller tillsvidare. Det betyder att sköter du betalningarna varje månad så kan du göra nya uttag. Pluskans erbjudande är ej ett vanligt smslån utan kallas kontokredit. Det betyder att du kan sätta tillbaka den summan du inte behöver för tillfället och behöver alltså inte betala någon ränta för de belopp du inte utnyttjar.

Fördelar

  • Pluskan har en låg månads-och årsränta.
  • De erbjuder lån utan UC.
  • Man erbjuder en flexibel återbetalningstid.

Nackdelar

  • Personer under 20 år kan ej låna.
  • Du kan inte låna om du har betalningsanmärkningar
  • Det tar upp till 2 dagar innan pengarna når ditt konto.

Såhär ansöker man om lån hos Pluskan

Det är väldigt smidigt att låna pengar hos Pluskan. Inne på deras hemsida fyller du snabbt i en låneansökan. I ansökningsformuläret fyller du i vilket belopp du vill låna, dina personliga uppgifter samt hur din ekonomi ser ut. Då du gjort det så signerar du sedan din låneansökan med mobilt BankID.

När din ansökan om lån kommit in till Pluskan så tar de en kreditupplysning via Bisnode på dig. Det är en fördel för låntagare, en sådan kreditupplysning syns inte hos UC. Du får snabbt svar på om du blir beviljad att låna av Pluskan.

Räntor och avgifter

Pluskan erbjuder sina låntagare att låna 15 000 kr med en flexibel återbetalningstid. Man betalar inga avgifter och vid ett lån på 15 000 kr är årsräntan på 24% medan den effektiva räntan är på 26,82%. Du betalar i snitt 531 kr per månad under 40 månader och det det resulterar i ett totalt belopp att betala tillbaka på 21 231 kr. Den totala kostnaden för lånet blir 6231 kr.

Kundservice

Pluskan har en utmärkt kundservice, du kan förvänta dig att få ett trevligt bemötande av deras personal. Du kommer enkelt i kontakt med deras kundtjänst genom att antingen kontakt de via telefon eller e-post.

Kundservicen har öppet måndag – fredag mellan 08:00 – 17:00.

Sammanfattning

Pluskas tjänst lanserades under 2018, men är ändå ett tryggt och bra alternativ då ägaren har lång erfarenhet av branschen. Det är också mycket enkelt att ansöka om lån hos Pluskan, du fyller smidigt i ansökningsformuläret på deras hemsida. Kundtjänsten får ett gott betyg, den kan nås både via telefon och e-post och har öppet under veckodagar.

Villkor

  • Låntagare måste vara mellan 20 - 65 år gamla.
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
  • Låntagare får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Skulder hos kronofogden är ej tillåtet.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden