Tando Lån

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Tando Lån är en långivare med ett annorlunda koncept. Du kan ansöka om lån upp till 100 000 kronor och genom att lånet villkoras med en borgensman är det enklare för dig att bli godkänd. Så länge du har någon som litar på dig tillräckligt mycket för att gå i borgen för lånet, gör Tando Lån också det – oavsett din kredithistorik och betalningsanmärkningar.

Fördelar

 • Kreditupplysning utan UC
 • Låna trots sämre kredithistorik
 • Inga dolda avgifter - endast ränta

Nackdelar

 • Går inte att låna utan borgensman

Villkor

När du ansöker om lån hos Tando Lån är det endast några enkla villkor som ska vara uppfyllda för dig som låntagare. Du ska vara bosatt och folkbokförd i Sverige och befinna dig inom åldersspannet 18-80 år. Tando Lån lägger också stor vikt vid att du kan betala av det du lånar utan svårigheter, men lägre kreditvärdighet och betalningsanmärkningar är inget hinder.

Utöver dessa villkor behöver du hos Tando Lån ha en borgensman. Det kan vara en nära vän eller familjemedlem som kan gå i god för dig och litar på att du kan betala av lånet. Denna person behöver vara mellan 21-80 år och ha en stabil ekonomi och god kreditvärdighet. Om du mot förmodan inte kan betala tillbaka skulden, måste din borgensman ha medlen för det.

Egenskaper och kvalitet

Tando Lån är tjänsten för dig som har svårt att bli beviljad lån hos en vanlig långivare, alternativt riskerar att behöva betala mycket höga räntor för lånet. Det här är en långivare som blickar framåt och som inte lägger stor vikt vid din kredithistorik.

Tando erbjuder borgenslån mellan 10 000 och 100 000 kronor, med en återbetalningstid på 3 till 6 år. Att det endast erbjuds borgenslån innebär att alla lånekunder måste ha en borgensman för att bli beviljad lån, men det gör också att gränsen för din kreditvärdighet sänks. Dina chanser att få lån behöver alltså inte vara hindrade av ett sämre ekonomiskt förflutet.

Ansökningsprocessen går ut på att du först ansöker om ett lån precis som vanligt. Du fyller i din personliga information och ditt önskade belopp och lånetid. Därefter får du en unik länk som borgensmannen använder för att registrera sig. När denna ansökan också är signerad genomförs en kreditupplysning med hjälp av Creditsafe, både på dig och på borgensmannen.

Efter att ansökan blivit godkänd betalas pengarna ut till borgensmannen inom 24 timmar som sedan förmedlar dem till låntagaren. Eftersom Tando Lån har ett annorlunda upplägg kan det uppstå en hel del frågor, både för dig som låntagare och för borgensmannen. På Tandos hemsida finns hela processen beskriven i detalj, men det går också att kontakta kundtjänst.

Kundtjänst kan nås på telefon och mejl och är tillgängliga vardagar mellan kl. 09:00 – 16:00.

Ränta och avgifter

Hos Tando Lån är räntan fast vilket gör att månadsbeloppet alltid är detsamma. Det är en trygghet att kostnaden inte varierar vid skiftningar på marknaden och att du alltid vet exakt vad du ska betala i månaden. Tando tar varken ut uppläggningsavgift, aviavgift eller andra kostnader. Det enda du betalar för lånet är en effektiv årlig ränta på 29,00 %.

Ränteexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från långivaren:

Lånebelopp: 40 000 kr

Löptid: 4 år (48 månader)

Nominell ränta: 25,77 %

Effektiv ränta: 29,00 %

Uppläggningsavgift: 0 kr

Aviavgift: 0 kr

Totalt belopp: 64 489 kr

Månadsbetalning: 1 344 kr

Sammanfattning

Tando Lån kan vara lösningen för dig som inte får ett lån beviljat hos vanliga banker. Med ett trassligt ekonomiskt förflutet kan det kännas hopplöst, men hos denna långivare kan du som har en borgensman trots betalningsanmärkningar och dylikt bli beviljad lån. Tando Lån blickar framåt och fokuserar på att du som låntagare idag har rätt medel att betala för lånet.

Villkor

 • Du kan betala för lånet
 • Ålder mellan 18-80 år
 • Bosatt i Sverige
 • Borgensman som:
  • är mellan 21–80 år
  • har god kreditvärdighet
  • tidigare stabil ekonomi

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden