3 skrämmande bra låneerbjudanden i oktober

Av: Emil Jansson Publicerat: oktober 29, 2020

Oktober är pumpornas och spökenas månad, och lagom till Halloween kan det vara bra med ett tillskott i plånboken. Ett sätt att finansiera något du behöver är med ett privatlån, ett lån där du inte behöver lämna någon säkerhet – till skillnad från till exampel bolån. Privatlån kan användas till vad du vill, som att köpa en bil, samla/lösa gamla skulder eller renoveringar.

Det är bra att välja en långivare med gott rykte och goda kundbetyg. Den delen har blivit lättare då det idag finns många bra jämförelsetjänster som både är enkla och pålitliga. Dessutom kan du läsa massor av omdömen från tidigare lånekunder.

Och vi har koll på vilka lån som är bra. Här är är 3 skrämmande bra privatlån från vår topplista som du kan söka i oktober!

Jämför alla privatlån direkt

Pumpor, tända ljus och orange löv

Lendo

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Där kan du enkelt få erbjudanden från 35 olika banker och långivare.

Jämförelsen innebär endast en kreditupplysning hos UC. Varför är det så bra, kanske du undrar? Jo, många förfrågningar hos UC försämrar ditt kreditbetyg. Så om du själv skulle begära låneerbjudanden från 35 långivare skulle det vara tungt för ditt UC-betyg. Genom en låneförmedlare som Lendo minimerar du påverkan hos UC, samtidigt som du kan jämföra lån.

  • Lånebelopp: 10 000 till 600 000 kr
  • Återbetalningstid: 1 till 15 år
  • Effektiv ränta: 3,01 – 29,95 %

Lendo har goda kundbetyg på Trustpilot. Hela 4,6 av 5, med lovord om ”trevlig personal” och ”hjälpsam kundservice”.

Läs vår recension och ansök hos Lendo

Sambla

Sambla har fler än 40 samarbetspartners inom lån utan säkerhet och hjälper dig med till exempel privatlån, blancolån och samlingslån. Sedan 2014 har de hjälpt över 390 000 kunder i Sverige, Finland och Norge att hitta lån med låga räntor. Här är upplägget detsamma. Det vill säga, du kan jämföra flera olika banker och långivare med endast en kreditupplysning hos UC.

  • Lånebelopp: 5 000 till 600 000 kr
  • Återbetalningstid: 1 till 20 år
  • Effektiv ränta: 3,01 – 29,27 %

Sambla har fina 4,8 av 5 på Trustpilot. Kunderna berättar om sina erfarenheter där de lyfter fram ”snabb och god service”.

Läs vår recension och ansök hos Sambla

Advisa

Advisa är ytterligare en mycket populär låneförmedlare som sedan 2011 hjälpt över 250 000 kunder att hitta lån. Företaget samarbetar med 37 olika långivare. Målet är att göra det lätt för kunderna att jämföra räntor online. Även Advisa gör det möjligt för dig att jämföra personliga låneerbjudanden från långivare och banker med endast en kreditupplysning hos UC.

  • Lånebelopp: 5 000 till 600 000 kr
  • Återbetalningstid: 1 till 20 år
  • Effektiv ränta: 2,95 – 26,05 %

Advisas populäritet speglar sig i deras höga kundbetyg på Trustpilot. Hela 4,7 av 5, med ord som ”pålitlig” och ”snabb”.

Läs vår recension och ansök hos Advisa

Glad Halloween från oss!

Oavsett vilken av dessa tre långivare du väljer, eller om någon av våra andra samarbetspartners passar dig bättre, så rör det sig om läskigt bra privatlån. Du ökar dina chanser att hitta marknadens bästa ränta genom att söka via en låneförmedlare. Dessutom slipper du dra på dig onödigt många kreditupplysningar – istället konkurrerar långivarna om att erbjuda dig lån!

Så nu vet du var du kan vända dig om du behöver ett extra tillskott i plånboken i höst. Men kom ihåg att inte låna mer än din ekonomi klarar av och att göra en budget över den faktiska lånekostnaden för hela låneperioden. Ha en trevlig Halloween!

Jämför banker och långivare här

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden