Missa inte sommarens kampanj hos Meddelandelån!

Av: Ylva Gren Publicerat: juli 12, 2019

Gick sommarens budget inte som du tänkt? Meddelandelån har sommarens bästa lånerbjudande för snabblån. Om du ansöker om ett snabblån på 2000 kr till 6500 kr förlänger Meddelandelån din återbetalningstid utan extra kostnad. Du behöver inte betala tillbaka lånet förrän 30 augusti. Det gör att du får mer tid på dig att betala tillbaka lånet om din budget inte håller i sommar eller något oväntat händer.

Ansök redan nu

Sommarkampanj gör sommaren bättre

Förlängd återbetalningstid med sommarkampanj hos Meddelandelån

När sommarens planer inte följer den budget man har kan sommaren lätt kännas förstörd. Kanske planerade du för sol men regnet öser ner eller gick plötsligt grillen sönder? Ibland händer saker man inte planerat för. Vid dessa tillfällen kan snabblån vara ett alternativ.

Sommarkampanjen gäller alla lån där du väljer en delbetalning och det sker automatiskt. Det kostar inget extra och inga andra avgifter tillkommer. Du har hela juli på dig för att kvalificera dig för kampanjen. Det innebär att den längsta återbetalningstiden får du desto tidigare du ansöker om lån.

Du kan ansöka om kampanjen under hela juli månad.

Hur mycket kan jag låna i kampanjen?

Meddelandelån har några få men enkla krav i kampanjen. Det är enkelt att uppfylla dessa och därmed kvalificera sig till en längre löptid. Det kostar inget extra och inga dolda avgifter tillkommer.

Det lägsta belopp du kan låna med förlängd återbetalningstid är 2000 kr. Du kan ansöka om ända upp till 6500 kr. Du behöver dessutom välja att betala tillbaka lånet på en betalning. Du behöver då inte betala tillbaka lånet förrän i augusti.

Vi rekommenderar att du ser över din ekonomiska situation innan du lånar. Det är aldrig bra att låna över sin förmåga att betala tillbaka. Du bör därför vara säker på att du kan betala tillbaka lånet inom löptiden. Om återbetalningen är sen kan långivaren lägga till förseningsavgifter och i värsta fall kan du få betalningsanmärkningar.

Låna hos Meddelandelån idag

Exempel:

Kalle har semester sista veckan i juli och den svenska sommaren har enbart bjudit på regn. Han har sparat pengar för att kunna göra något kul på sin semester men det räcker inte för att fly från regnet. För att kunna åka till Medelhavet under sin semester behöver han ett tillskott i semesterkassan.

Han ser Sommarkampanjen hos Meddelandelån där han får en förlängd återbetalningstid. Det passar perfekt då han vet att ha kan betala tillbaka lånet med nästa lön. Han ansöker därför om ett lån på 6500 kr den 12 juli för att betala sin resa.

Eftersom Kalle har samma bank som Meddelandelån och ansöker under deras öppettider så får han pengarna inom 15 minuter efter hans ansökan beviljades. Kalle kommer få en faktura som förfaller den 30 augusti på 7133 kr.

Eftersom han ansökte i mitten av juli får han över 1,5 månad på sig att betala.

Sammanfattning av Sommarkampanj

Sommarkampanjen erbjuds av Meddelandelån och du får extra tid på dig att betala tillbaka ett lån som uppfyller deras kriterier.

  • Återbetalningen måste ske i en återbetalning
  • Lånet måste beviljas under juli månad
  • Lånet måste vara mellan 2000 kr och 6500 kr

Om du uppfyller dessa enkla krav får du en löptid på ditt lån fram till 2019-08-30 utan extra kostnad.

Ansök hos Meddelandelån här

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden