Direkto

Erbjudande t.o.m. 30/4 – Få 2% av lånebeloppet tillbaka när du tar ett lån oavsett långivare

Nu introducerar Direkto möjligheten till Låneåterbäring: Få 2% av lånebeloppet tillbaka när du väljer ett lån genom Direkto oavsett långivare. Vi kallar detta för ”Låneåterbäring”. Kampanjen gäller till 30 april.

Vad innebär låneåterbäring?

Vi tänkte så här. Människor är trötta på tjatig lånereklam som de ser under varje reklampaus på TV, hör på radio och ser på busshållplatser, i och utanpå bussar med mera. Känner du igen det? Vi tänkte att vi bryter det reklam-mönstret och testar något helt annorlunda och unikt – till fördel för våra kunder! Istället för att spendera pengar på dyr reklam så vill Direkto betala tillbaka en viss peng till kunderna.

Det viktigaste är förstås fortfarande att vi ska hitta privatlån till dig med låg ränta och andra bra villkor – när och om du behöver det! Men i tillägg till det så kan du nu också få tillbaka 2% av lånebeloppet du lånar genom oss – en låneåterbäring alltså. Det är inte svårare än så! Tar man t.ex. ett lån på 200 000 kr kan man alltså få tillbaka 4 000 kr (2% av lånebeloppet).
Det gäller även om man samlar lån och krediter. Erbjudandet gäller samtliga utbetalda lån där ansökan inkommit mellan 26 mars och 30 april. Återbetalningen är 2% av det utbetalda beloppet.

Exempel:
Lånebelopp    Låneåterbäring
10 000 kr        200 kr
30 000 kr        600 kr
50 000 kr        1 000 kr
100 000 kr      2 000 kr
150 000 kr      3 000 kr
200 000 kr      4 000 kr
500 000 kr      10 000 kr

Direktos tjänst

Direkto erbjuder en tjänst av låneförmedling. Hos Direkto kan man enkelt skicka in en enda ansökan, men sedan får många låneerbjudanden. på så sätt kan man snabbt och enkelt hitta det mest fördelaktiga lånet till lägsta kostnad. Hos Direkto kan man ansöka om ett privatlån på upp till 500 000 kr. Som lägsta belopp kan man låna 10 000 kr. Oavsett belopp så lånar man utan säkerhet och utan krav på borgen. Det lån man tar är fritt att använda till valfritt ändamål. Löptiden för ett lån hos Direkto är mellan 1 och 15 år. Därmed slipper man få en allt för hög månadskostnad.

Så här ansöker man om lån hos Direkto

Hos Direkto ansöker man enkelt online genom att fylla i deras ansökningsformulär. Man identifierar sig genom att signera ansökan med sitt BankID. Så snart en ansökan kommit in tar Direkto en kreditupplysning på låntagaren. Kreditupplysningen tas från UC. Trots att man kan få ett flertal låneerbjudanden så görs endast en registrering hos UC.

Direktos samarbetspartners

Det finns många banker man kan låna hos när man ansöker genom Direkto. Dessa är bland annat:

 • Forex Bank
 • Santander Bank
 • Nordnet
 • Seven Day
 • Collector Bank
 • Brocc
 • Marginalen Bank
 • Blue Step

Räntor och avgifter

Eftersom att Direkto är en förmedlingstjänst till ett flertal banker så är det svårt att förutse vilken ränta som kommer att ges. Det är nämligen ett stort räntespann mellan de lägsta och den högsta räntan som erbjuds hos Direktos samarbetspartners. Den nominella räntan varierar mellan 2,95 % och 29,00 %. Den effektiva räntan varierar mellan 3,0 % och 33,23 %. Vilka extra avgifter som tillkommer i form utav uppläggning och avi är olika hos de olika bankerna.

Kundservice

Direkto har en kundtjänst som finns på plats under veckans alla vardagar för att hjälpa alla låntagare och gå igenom ansökningar. De tider Direktos medarbetare finns på plats är måndag till torsdag kl. 09:00 till 18:00. På fredag arbetar de istället kl. 09:00 till 15:30. Det är lunchstängt alla dagar mellan kl. 12:00 och 13:00 och då kan de ej nås per telefon.

Sammanfattning

Direkto erbjuder en smidigt lånetjänst där privatpersoner enkelt får hjälp att hitta det privatlån som är billigast för dem. Genom att motta ett flertal låneerbjudanden och sedan jämföra dessa mot varandra kan man hitta ett lån med den lägsta räntan.

En nackdel med Direkto är att de använder sig utav UC för att utföra kreditupplysningar. Det vägs dock upp med att det är endast är en registrerings som görs, till skillnad mot om man hade ansökt till alla banker var för sig.

Direkto har en effektiv kundtjänst och man kan låna ett högt belopp utan säkerhet. Direkto är sammanfattningsvis ett bra val för alla låntagare som vill få ett brett urval av låneerbjudanden med så liten ansträngning som möjligt.

Villkor

 • Låntagare måste vara 20 år fyllda och ha en myndig status.
 • Låntagare måste vara svenska medborgare och folkbokförda i Sverige.
 • Låntagare måste ha en årsinkomst om minst 100 000 kr och dessutom någon form utav anställning.
 • Låntagare måste kunna återbetala lånet innan de fyller 79 år.
 • Ett BankID måste innehas