Ferratum Blancolån

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

Ferratum Blancolån erbjuder lån utan säkerhet från 46 000 upp till 200 000 kronor. En stor fördel med detta lån är att de inte tar ut någon uppläggningsavgift och räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du väljer själv på en återbetalningstid mellan 1 och 12 år (12 – 144 månader) – men det går naturligtvis att lösa lånet i förtid utan extra kostnad.

Om du vill låna mindre än 46 000 kronor erbjuder Ferratum även en flexibel kontokredit på 1 000 – 45 000 kronor.

Fördelar

Nackdelar

Villkor

För att få ta ett lån hos Ferratum Blancolån behöver du vara minst 22 år gammal. Du ska också vara folkbokförd i Sverige – det vill säga att du har din fasta boendeadress i landet. Utöver detta behöver du ha ett svenskt mobiltelefonnummer, en e-postadress och ett svenskt bankkonto. Betalningsanmärkningar godtas inte för att bli godkänd på en låneansökan.

Egenskaper och kvalitet

Hos Ferratum Blancolån får du ett brett lånespann, samtidigt som du kan välja en lång återbetalningstid – upp till 12 år.

För att få en uppfattning om vad ditt lån kommer kosta kan du använda dig av den låneberäknare som finns på sidan. Där kan du se hur beloppet ändras utifrån belopp och löptid, så att du enkelt kan se vad som passar just din ekonomi.

Skulle några funderingar dyka upp har Ferratum generösa öppettider på sin kundservice som kan nås via chatt eller Facebook. Kl. 09:00 – 17:00 når du dem på vardagar, och kl. 10:00 – 17:00 på lördagar. Söndagar är kundtjänsten stängt.

Ansökningsprocessen för Ferratum Blancolån är mycket enkel och i regel får du svar på din ansökan redan inom 15 minuter. Har du en av de banker som samarbetar med Ferratum får du pengarna utbetalda till ditt konto direkt. Dessa banker är:

  • Nordea
  • Swedbank
  • Handelsbanken
  • SEB

Har du någon annan bank dyker pengarna upp på kontot senast på eftermiddagen nästkommande bankdag.

Ränta och avgifter

Att ansöka om ett lån via Ferratum Blancolån är helt kostnadsfritt. Ansökan är inte bindande, men för den som väljer att ta ett lån kan det vara bra att veta att ingen uppläggningsavgift eller andra avgifter tillkommer.

Räntan för lånet sätts individuellt och sträcker sig från 6,95 % till 24,45 % i effektiv ränta.

Ränteexempel

Vid ett lån på 75 000 kronor upplagt på fem år (60 månader) med exempelräntan 9,95% (effektiv ränta på 10,41%), blir det totala beloppet att betala 95 503,44 kronor, vilket motsvarar 1 591,72 kr/mån och en lånekostnad på 20 503,44 kronor.

Sammanfattning

Ferratum grundades år 2005 och har sitt huvudkontor i Helsingfors. De är idag aktiva i 25 länder världen över och deras ambition är att erbjuda de bästa privatlånen till konsumenter. Idag kan du via Ferratum Blancolån låna upp till 200 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 12 år – helt utan uppläggningsavgift eller andra avgifter.

Villkor

  • Minst 22 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Svenskt bankkonto
  • Mobilnummer och e-post
  • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden