ICA Banken

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Översikt

ICA Banken är en av Sveriges största och mest populära banker. ICA Banken har blivit ett starkt varumärke inom koncernen och har idag ca 680 000 kunder. Blir man kund i ICA banken får man dessutom en hel del förmånliga priser och bonusar när man handlar i någon av ICAs butiker.

Fördelar

Tryggt säte
Erbjuder låneskydd
Populär långivare

Nackdelar

Inget att kritisera

Villkor

ICA banken har trots sitt höga lånebelopp väldigt generösa villkor. Detta tyder också på att banken i fråga är en väldigt trygg sådan, och vill bredda sin målgrupp genom att hålla villkoren på en standard nivå.
Du måste ha fyllt 18 år, ha en fast inkomst samt inte inneha några betalningsanmärkningar. Tydliga och enkla villkor som vi på Lånapengar.com anser vara sunda och normala.

En kreditupplysning görs alltid på dig som vill ansöka om lån, och denna görs via UC. (Upplysningscentralen), som är vanlig för denna låneformen.

Egenskaper och kvalitet

Vi ifrågasätter inte ICA Bankens kvalitet eller pålitlighet överhuvudtaget. Vi går i god för att det är en trygg och stabil långivare som uppfyller alla krav som bank.
Den service som ICA Banken erbjuder håller hög nivå, och kundtjänsten har öppet måndag – fredag 8-20, helger stängt. Hemsidan håller samma höga nivå och är väldigt informativ och svarar på många av de vanligaste frågorna, däremot kan det bli lite för mycket information så att strukturen på sidan blir lidande.

ICA Bankens godkända ansökningar är på samma nivå som hos de flesta andra långivare och banker, men så länge alla villkoren uppfylls är det inga problem att bli beviljad din låneansökan. Eftersom ICA är en stor koncern, är de noga med att alla krav uppfylls och ser också till din tidigare
betalningshistorik.

ICA Banken erbjuder ett högt maxbelopp för sina låntagare, från 20.000 kr upp till 350 000 kr. Eftersom villkoren för ett sådant högt belopp och så pass lång löptid, erbjuder även banken sina låntagare att teckna ett låneskydd, för att försäkra båda parter att det lånade beloppet blir helt återbetalt. Ett låneskydd hjälper dig med återbetalningen av lånet om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven en längre tid etc.

Det finns många fördelar med att låna hos olika livsmedelskedjor och deras banktjänster. Många av dem erbjuder bonusar och andra förmånliga erbjudanden. För dig som har ett blancolån hos ICA Banken erbjuds du dubbel ICA-bonus om du väljer att betala med ett av deras bankkort i alla ICA-butiker.

Förutom lån, tillhandahåller ICA Banken även tjänster såsom fond och sparande, kreditkort, och försäkringar. Du kan även lösa in och samla dina tidigare lån och krediter för att samla lån och sänka dina lånekostnader.

Räntor

När du lånar hos ICA Banken, hamnar du på en ränta mellan 3,70% – 10,95% (effektiv ränta 3,76% – 11, 52%) räntan är individuell och sätts efter det att din ansökan har blivit beviljad.

Räkneexempel

Ett blancolån på 100 000 kr med en löptid på 5 år och exempelräntan 5,55% (effektiv ränta på 5,69%) blir totalbeloppet för lånet 114 106 kr, vilket kan jämföras med en månadskostnad på 1901 kr i 60 månader.

Sammanfattning

ICA Banken är en trygg och stabil bank som startade sin verksamhet 2001. Med sina 680 000 kunder, har ICA Banken snabbt växt till att bli en av Sveriges största banker.
Affärsidén bygger på att göra alla deras kunders vardag lite lättare, och de har de verkligen lyckats med.

Banken erbjuder förutom lån, även sparande och fonder, försäkringar, kreditkort samt möjligheten att samla sina lån. Du kan låna från 20 000 kr upp till 350 000 kr.

Väljer du att låna med ICA Banken, får du en del förmånliga bonusar och erbjudanden som kan användas i alla ICA butiker. Det har således blivit en väldigt populär bank att låna hos, eftersom det ger ett mervärde som många andra banker och långivare inte kan erbjuda.

Att ICA Banken håller en hög kvalitet är ingen hemlighet. Banken ingår i deras stora koncern ICA gruppen, där vi återigen kan hitta ett återkommande kundfokus bland alla varumärken. Det är för många därför ett självklart och tryggt val att välja ICA Banken som långivare, men även som bank och butik – då alla dessa ingår i det förmånliga bonussystemet vi tidigare nämnde.

Villkor

  • Minst 18 år
  • Ej betalningsanmärkningar
  • Fast inkomst

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden